Breng uw producten of diensten onder de aandacht met narrowcasting software

Het is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze wereld: het gebruik van marketing. Zo laat u (potentiële) klanten zien welke producten of diensten u te bieden heeft. Met behulp van narrowcasting software van InfoScreens toont u eenvoudig de informatie op beeldschermen die u wilt delen. Of dat nu tekst is, of afbeeldingen en video’s zijn, u laat op een duidelijke manier zien dat u iets speciaals te bieden heeft. Van speciale aanbiedingen tot het menu van de dag en van kortingsacties tot een nieuwe collectie. Laat zien wat u wilt delen en zorg ervoor dat de consument uw producten en diensten wilt hebben.

Toon een wisselende menukaart op een beeldscherm met narrowcasting software

U heeft al enige tijd een restaurant en u vindt het leuk om regelmatig de menukaart te veranderen. Dit is echter telkens weer veel werk. Maar wat als dit nu veel eenvoudiger kan? Maak het uzelf gemakkelijk en laat de menukaart op een beeldscherm zien door middel van narrowcasting software. Het voordeel is dat u de menukaart bij verandering niet opnieuw hoeft uit te printen en dat u duidelijk en overzichtelijk op een beeldscherm laat zien wat u uw klanten voorschotelt. Zet uw gerecht kracht bij met een afbeelding en geef bedrijfsinformatie, zoals acties en contactgegevens, digitaal weer. Met InfoScreens weet u zeker dat u het voor uw klanten en voor uzelf overzichtelijker en gemakkelijker maakt.

Communiceren met narrowcasting software

Communicatie is erg belangrijk in het bedrijfsleven, zowel naar uw klanten als naar het personeel. Daarom maakt u gebruik van narrowcasting software. Zo zendt u eenvoudig informatie uit op verschillende beeldschermen. Is er iemand jarig? Wat voor weer wordt het vandaag? Hoeveel producten of diensten zijn er verkocht? Laat het zien met narrowcasting software en deel de informatie die voor anderen van belang is. InfoScreens helpt u met adviseren, realiseren en het beheren van de systemen, zodat u zich kan richten op de hoofdtaken binnen uw bedrijf. Wilt u weten wat in uw situatie de beste mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met de professionals, die vertellen u graag meer.