Cadeaubonnen laten maken in de stijl van uw bedrijf? Het kan!

Wilt u cadeaubonnen laten maken voor uw giftshop? Wilt u dat die volledig worden ontworpen volgens de stijl van uw bedrijf? Dat kan perfect bij GivaCard. Dit bedrijf maakt al meer dan 10 jaar cadeaubonnen en -kaarten speciaal gericht op het midden en kleinbedrijf. Ze bieden u de mogelijkheid om online of offline cadeaubonnen te laten maken die uw klanten vervolgens kunnen verzilveren in uw winkel of webshop. Deze specialist levert bovendien de software waarmee klanten dit bedrag kunnen besteden. Handig, nietwaar? Zo hoeft u niet volledig zelf uit te dokteren hoe u hier aan moet beginnen. Reken gewoon op de expertise van deze specialist.

Geniet van een groot distributienetwerk nadat u cadeaubonnen hebt laten maken

Bij GivaCard kunt u terecht voor meer dan enkel uw eigen cadeaubonnen te laten maken in de huisstijl van uw onderneming. Ook als u uw cadeaukaart breedschalig in de markt wilt brengen, klopt u aan bij deze onderneming. Deze specialist heeft namelijk een uitgebreid netwerk van partners en distributiemogelijkheden. In dat netwerk met meer dan fysieke locaties in heel Nederland bieden zij dan de cadeaukaarten van uw bedrijf te koop aan. Zo ontdekken nog meer potentiële klanten uw bedrijf en genereert u meer aankopen in uw winkel of webshop. Het is zelf mogelijk om cadeaubonnen te laten maken en vervolgens te verkopen via bol.com, dé webwinkel van Nederland.

U kunt ook cadeaubonnen laten maken voor uw relaties of medewerkers

Bent u niet op zoek naar een partner die u help cadeaubonnen te laten maken voor uw klanten? Zoekt u echter wel een cadeaukaart waarmee u de relaties van uw bedrijf wilt bedanken? Of om uw waardering te tonen aan uw medewerkers? Ook dan rekent u op GivaCard. Hier vindt u namelijk cadeaubonnen uit het volledige aanbod van opladen.nl. Ongetwijfeld vindt u hier een cadeaubon voor elke gelegenheid. Zo geeft u uw relatie of medewerker iets dat hij of zij echt leuk vindt. De specialisten van GiveaCard regelen het allemaal voor u, inclusief een prachtige verpakking. Zo hoeft u enkel maar uw wensen duidelijk te maken.