BBC kaprijke
Image default
Hobby en vrije tijd

Coaching, fun en teambuilding in België voor een onvergetelijke dag

Corsendonk Support organiseert al meer dan 20 jaar teambuilding activiteiten in België en doet dat ondertussen ook in Frankrijk, Nederland en Luxemburg. Daarnaast kunt u bij deze specialist terecht voor coaching, training en een leuke dag uit voor uw familie of met vrienden. Ze organiseren en ontwikkelen spellen en activiteiten waarbij samenwerken centraal staat. Zonder samenwerking kan de activiteit niet succesvol worden afgerond en dat schept automatisch een band. Deze activiteiten zijn origineel en uitdagend en uitstekend om een team dat een opkikker nodig heeft weer op de rit te krijgen. Wat ook uw reden is, deze organisator uit Turnhout te Vlaanderen maakt er voor u een onvergetelijke dag van.

Verschillende activiteiten

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd waaruit u kunt kiezen. Een escape room is altijd een uitdagende manier om uw team tot samenwerking aan te sporen en ze te motiveren zo snel mogelijk een uitweg te vinden. Bij goed weer zijn er speurtochten, fototochten, treasure hunts en oriëntatietochten die uw team ongetwijfeld zullen aanmoedigen om samen de juiste weg te vinden. Wilt u liever een teambuilding organiseren in één van de schitterende steden van België? Dan is een city game een goed idee. Uw team wordt dan door middel van een GPS door de stad gestuurd waar ze verschillende activiteiten moeten uitvoeren.

Geheel België staat voor u open

Corsendonk Support heeft een eigen landgoed in Vlaanderen van zes hectare en met een klooster waar de activiteiten plaats kunnen vinden, maar als u een andere plek in gedachten heeft dan organiseren ze uw teambuilding in België daar voor u. Wat ook uw wensen zijn, als u ze met deze organisator bespreekbaar maakt, dan is het vast mogelijk. Alle teambuilding in België die door dit bedrijf wordt georganiseerd is origineel, uitdagend en motiverend. Uw team heeft er ongetwijfeld baat bij en ervaren een dag uit waar nog lang over zal worden nagepraat.

https://corsendonksupport.be/