De inrichting van een chalet is soms verbazingwekkend

Het is verbazingwekkend hoe mensen de inrichting van hun chalet bepalen. Alles wat je op internet tegenkomt als je op zoek bent naar een vakantiewoning is vaak zo ongezellig. Ik snap het wel van de verhuurders van zo’n vakantiewoning. Je hebt heel wat energie gestopt in de inrichting van je chalet, verhuurt het een jaar en je kunt na dat jaar weer opnieuw beginnen met inrichten en opknappen. Dan denk je wel twee keer na voordat je je huisje opnieuw inricht met dierbare spulletjes. De professionals van Compleet In Stijl weten als geen ander waar ze rekening mee moeten houden bij de inrichting van een chalet. Het moet een soort van ‘hufter-proef’ zijn, maar ook sfeer uitstralen. Helaas gaan veel vakantiegangers lang niet zo zuinig om met de spullen van een ander. Het lijkt wel alsof ze op vakantie helemaal ‘los’ gaan. Bijvoorbeeld door de met zorg uitgekozen handdoeken te gebruiken als dweil.

De inrichting van een chalet hufter-proef dus goedkoop?

Met goedkope spulletjes de inrichting van je chalet bepalen werkt helaas niet. Ook dan mag je na korte tijd weer opnieuw beginnen. Goedkoop meubilair is vaak niet berekend op de diversiteit aan toeristen die gebruik maken van je chalet. Compleet In Stijl houdt niet alleen rekening met de kwaliteit van de meubels, maar zorgt er daarnaast ook nog voor dat direct bij binnenkomst het vakantiegevoel je overvalt. De inrichting van je chalet heeft meer nodig dan alleen een inrichting waar zelfs een blind paard nog geen schade kan aanrichten. Vaak wordt gedacht dat het afgedankte interieur van thuis of het stevige robuuste meubilair van overleden opa en oma, best nog jaren dienst kan doen als inrichting in een vakantiehuis. Dit is zeker niet de manier om je vakantiehuisje bestendig te maken tegen toeristen die het niet zo nauw nemen met de spullen van een ander. Ook op vakantie wil je het minstens zo fijn hebben als thuis. Misschien nog wel fijner, omdat het ook een korte ontsnapping is aan het dagelijkse leven, een vakantie.

Een goede inrichting van een chalet? Een ontsnapping aan de sleur van alle dag

Compleet In Stijl zorgt voor een inrichting van een chalet waar je je ook als vakantieganger juist thuis voelt en heerlijk enkele dagen of weken kunt ontspannen en genieten. Sfeervol, landelijk of hip, Compleet In Stijl zorgt voor een unieke persoonlijke stijl. Wanneer toeristen op zoek gaan naar een vakantiehuis en toevallig meer zoeken dan alleen een huisje in een bepaalde regio en of de hond mee kan, zijn de internet foto’s het eerste wat mensen zien. Een sfeervol en stijlvol interieur dat trendy, hip of landelijk ingericht is, zorgt ervoor dat er veel meer animo voor je vakantiehuis zal zijn. Zodat je agenda volgeboekt raakt en je aanvragen moet doorschuiven naar volgend jaar.