Droomt u ook van unieke landelijke keukens op maat?

Laat dan uw dromen realiseren door de ambachtelijke keukenbouwer uit Stabroek (Antwerpen): Eiken Project. Dit bedrijf heeft heel wat ervaring in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van unieke keukens die op maat werden vervaardigd in een landelijke stijl. Zoals de bedrijfsnaam doet vermoeden, werkt deze specialist veel met massief eikenhout, een onmisbaar materiaal voor een rustieke keuken. Elke keuken wordt bovendien ambachtelijk gemaakt door de eigen schrijnwerkers in de werkplaats. U gaat dus naar Eiken Project voor een maatwerkkeuken, geen standaardkeuken van meubelplaat recht uit de fabriek.

Hoe ziet uw droomkeuken er uit?

Omdat deze landelijke keukens op maat worden gemaakt op basis van unieke ontwerpen, heeft u veel zeggenschap in het uiteindelijke resultaat. Met andere woorden kiest u zelf de vormgeving. Misschien droomt u al jaren van een keuken met een groot eiland, waar u zowel gerechten kunt bereiden als gezellig kunt eten met het hele gezin? Of heeft u liever een traditionele keuken in L- of U-vorm? U bepaalt het helemaal zelf! Dat geldt ook voor de omvang van uw kasten en zelfs de hoogte van het aanrecht. Zo ontvangt u een unieke keuken die niemand anders heeft; eentje die volledig past bij uw wensen en behoeftes. Dankzij het duurzame eiken hout, gaat uw keuken bovendien een leven lang mee. Eik kan namelijk tegen een stootje, wat helaas niet altijd kan worden gezegd van meubelplaat waarmee goedkopere keukens worden gemaakt.

Maak een afspraak in de showroom

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden van landelijke keukens op maat, kunt u terecht in de showroom van Eiken Project in Stabroek, provincie Antwerpen. Maak op voorhand even een afspraak, en u krijgt een persoonlijke begeleiding van de zaakvoerder. Deze luistert graag naar hoe uw droomkeuken er uit ziet. Natuurlijk kunt u voor uw bezoek al inspiratie opdoen op de website van deze keukenbouwer. U vindt het resultaat van eerdere projecten onder het kopje ‘realisaties’.

https://www.eikenproject.be/index.php