Explanimations laten maken in Eindhoven

Explanimations laten maken in Eindhoven

Worstel je wel eens met het probleem dat je doelgroep maar niet lijkt te begrijpen hoe je product werkt? Of werk je (om welke reden dan ook) met bepaalde vaste procedures, die je aan elke klant moet uitleggen? Eén-op-één uitleg is weliswaar vaak effectief, maar echt efficiënt is het niet. Het kost zeeën van tijd om steeds opnieuw hetzelfde verhaal te moeten vertellen. Gelukkig bestaan er explanimations. Een explanimation, of uitlegvideo, is een animatie video waarin je uitleg tot de essentie wordt teruggebracht. Daardoor wordt je verhaal een stuk helderder. Door de vertelde uitleg dan ook nog eens te combineren met ondersteunende afbeeldingen, animaties en geluidseffecten bereik je een nog veel grotere impact. Onderzoek laat zien dat explanimations een enorm positief effect hebben op de mate waarin mensen het vertelde onthouden. Precies waarnaar je op zoek bent, dus.

Donker Media in Eindhoven

Donker Media, gevestigd op Strijp-S (Eindhoven) is een media bedrijf dat is gespecialiseerd in explanimations. Ons team van communicatie experts en animatoren slaat de handen ineen om samen met jou te komen tot dé perfecte uitleganimatie. Dat begint ermee dat we jou je verhaal aan ons laten uitleggen. Vervolgens bestuderen we je doelgroep om te ontdekken wat de beste manier is om hen duidelijk te maken wat je hen wilt vertellen. Pas daarna beginnen we aan de technische kant van je animatie video.

Vast stappenplan

Bij de productie van je explanimation hanteren we een vast stappenplan. Zo houden we onze werkwijze transparant en weet je precies waar je aan toe bent. Het stappenplan helpt ook bij het inplannen van een aantal vaste overleg- en feedbackmomenten. Door deze feedbackmomenten kunnen we het productieproces waar nodig bijsturen, zodat we er zeker van kunnen zijn dat het eindproduct ook precies is wat je voor ogen had toen je ons inschakelde. Sterker nog: waarschijnlijk is de uiteindelijke explanimation béter dan verwacht!

Nieuwsgierig?

Zie jij het wel zitten om je explanimation te laten maken in Eindhoven? Pak dan de telefoon voor een vrijblijvende kennismakingsafspraak. Ons telefoonnummer is 040-744 02 52. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook.