BBC kaprijke
Image default
Auto's en Motoren

Is een elektrische bedrijfswagen iets voor mijn werknemers?

Bent u een ondernemer en zit u er over na te denken om uw werknemers een elektrische bedrijfswagen als optie aan te bieden? Alhoewel mensen vooraf sceptisch waren, is gebleken dat een elektrische bedrijfswagen een populaire keuze is als lease auto. Daarnaast kunt u overwegen om uw gehele wagenpark over te laten schakelen op elektrisch. Dit brengt meerdere voordelen met zich mee, op meerdere vlakken. Als u elektrische bedrijfswagens gaat nemen, zult u ook behoefte hebben aan laadpalen. Misschien heeft u al een laadpaal thuis voor uw eigen elektrische auto. Het gemak hiervan kan niet onderschat worden. Mocht u nog op zoek zijn naar een bedrijf die dit optimaal voor u kan regelen, moet u eens een kijkje nemen op de site van ChargePro. Zij vinden voor iedereen oplossingen op maat.

 

De pluspunten van een elektrische bedrijfswagen

Als ondernemer zal u vaak toch als eerste naar het financiële plaatje kijken. Uit diverse onderzoeken is ook gebleken dat ondernemers toch als eerste naar de kosten kijken, en niet per se naar de voordelen op het gebied van klimaat. Elektrische auto’s kosten echter minder dan andere soorten, en ze kunnen u bovendien een belastingvoordeel opleveren. Dankzij bedrijven zoals ChargePro is ook het plaatsen van een laadpaal (thuis of op werk) zonder kosten. Dankzij een elektrische bedrijfswagen draagt u tevens een steentje bij aan een beter milieu. Klimaatverandering is voor velen van ons een steeds belangrijker issue. Zo helpt u dus ook op maatschappelijk vlak. Bovendien waarderen oude en nieuwe klanten dit soort initiatieven enorm. Het kan u zelfs meer klanten opleveren.

 

Laadpunten laten plaatsen door ChargePro

Echter zult u wel behoefte hebben aan laadpalen. Misschien wilt u wel een laadpaal thuis voor uw eigen auto, maar naast een laadpaal thuis zult u ook laadpunten in en rondom uw onderneming willen hebben. Handig voor uw medewerkers én handig voor uw klanten.

Gerelateerde artikelen

Wil je van de auto af? Maar tegen welke prijs?

Passend ziekenvervoer op maat

Een Peugeot in Brugge kopen