Laat een interieur op maat maken voor uw flightcase of waterdichte koffer

Wat zijn de voorkeuren voor uw koffer? U kiest bij een specialist altijd een interieur op maat. Zo weet u zeker dat u kiest voor een flightcase die voldoet aan uw wensen. Het interieur wordt geproduceerd met behulp van verschillende materialen zoals schuim, kunststof, aluminium, hout of geëxpandeerd polypropyleen (EPP). Kies uit een ruim aanbod aan schuimsoorten zoals harde, zachte of antistatische varianten. Of gaat uw voorkeur uit naar kunststofpanelen als tussenschotten of sterk aluminium voor heftige, externe factoren?  In het moderne machinepark wordt uw flightcase of waterdichte koffer volledig op maat samengesteld door een team van gespecialiseerde vakmannen. Veelzijdig maatwerk van hoogstaande kwaliteit: dat is wat u kunt verwachten.

Waterdichte koffer van Europese kwaliteit

Er zijn vele mogelijkheden bij een kofferfabrikant uit Den Haag. Wist u dat er voor iedere branche wel een oplossing mogelijk is? Of u nu een waterdichte koffer op maat wilt laten ontwerpen of dat u gaat voor een van de kunststof koffers uit de Gefken collectie, het uitgebreide aanbod heeft voor ieder wat wils. Daarnaast volgt het bedrijf de laatste technische ontwikkelingen op de voet én is in staat om deze naadloos te verwerken tijdens het fabricageproces. Een goed voorbeeld hiervan is een flightcase op maat met gps. Nadat u de keuze voor een van de koffers, zoals een waterdichte koffer, heeft gemaakt stelt u ook nog eens het interieur volledig naar wens samen.

Stel uw eigen interieur op maat samen van een waterdichte koffer of flightcase

In de eigen fabriek van dé kofferspecialist uit Den Haag worden de beste koffers geproduceerd. Zo ontvangt u een koffer of flightcase op maat van de beste kwaliteit. En wist u dat u zelfs het interieur op maat kunt laten makend door deze specialist? U kiest uit verschillende materialen, zoals EPP, kunststof, aluminium en schuim. Heeft u een specifiek materiaal op het oog voor uw waterdichte koffer of flightcase? Geef uw wensen door en ontvang een oplossing op maat. Door de ruimschootse ervaring op het gebied van maatwerk sinds 1959, gaat het team van Kofferfabriek Gefken geen enkele uitdaging uit de weg.