Laden/lossen van goederen met de Multibox

Op zoek naar de juiste manier van laden/lossen van goederen en deze op te slaan? Kies dan voor palletboxen. U kijkt het beste eerst naar wat voor producten u in de boxen wilt doen voor opslag en vervoer en daarna naar de beschikbare ruimte.

Kies de goede boxen

Afhankelijk van de goederenopslag en vervoer met de boxen kiest u voor het juiste materiaal. Heeft u bijvoorbeeld producten die niet aan daglicht blootgesteld mogen worden? Dan kiest u het beste voor volledige afsluitbare boxen gemaakt van kunststof. Deze boxen hebben een deksel en kunnen ook gestapeld worden, zelfs tijdens het vervoer.

Ga voor de Big Bag logistiek

Een andere goede keuze is de Big Bag. Deze wordt veelvuldig bij zeer diverse bedrijven voor opslag en vervoer gebruikt. Wanneer u een palletbox gebruikt die u om de Big Bag heen zet zijn deze veilig tijdens het vervoer. Een voorbeeld van een dergelijke palletbox is de MP Multibox. Deze kunt u aanschaffen bij MP Packaging. De box is in veel verschillende maten verkrijgbaar en als deze niet precies is wat u in gedachten had voor uw bedrijf kunt u deze ook speciaal op maat laten maken.

Voordelen van de Multibox

Groot voordeel van het gebruik van de Multibox (bij opslag en vervoer) is dat deze inklapbaar is. Als u deze (tijdelijk) niet gebruikt kunt u de box inklappen en neemt deze weinig ruimte in beslag. Ook tijdens het vervoer van goederen heeft de Multibox een aantal voordelen. Ten eerste zorgt de box ervoor dat de Big Bag met goederen niet zijdelings kan gaan schuiven als de vrachtwagen remt of door een bocht gaat. Ten tweede wordt door de toepassing van de palletbox de Big Bag met goederen dusdanig beschermd dat de goederen intact blijven tijdens het vervoer. Het laden/lossen van goederen uit de Big Bag gaat eenvoudig: deze wordt gewoon van bovenaf uit de box getild die op zijn plek kan blijven staan.