Maak een afspraak om het bedrijfspand in Zevenaar te bekijken

U bent uw eigen onderneming aan het opstarten dus u heeft nog niet de middelen om zelf een kantoorpand te huren. En twijfelt u nog of u dit in de toekomst wel gaat doen? Dan is het huren van een ‘half kantoor’ ideaal voor u! Maak een afspraak met OC de Pelikaan om het bedrijfspand in Zevenaar te bekijken. Hier deelt u de ruimte met een andere ondernemer en betaalt hiervoor €250,- all-in per maand. Bureau, kast, stoel, internet en wekelijkse schoonmaak zijn erbij inbegrepen. Een goedkope en functionele oplossing! Heeft u na verloop van tijd de behoefte aan een kantoorpand voor uzelf? Dan wordt dit eenvoudig en snel geregeld.

Dit bedrijfspand in Zevenaar heeft alle faciliteiten die u zoekt, en meer!

U bent al een tijdje bezig met uw eigen bedrijf en u wilt niet geremd worden in uw dagelijkse werkzaamheden. U wilt toch ook creatief zijn en efficiënt uw taken uitvoeren? Lukt dat wel in een kantoorruimte? Bekijk dan eens het bedrijfspand in Zevenaar van OC de Pelikaan. Hier zijn alle faciliteiten aanwezig die u zich maar kunt wensen. Alle denkbare elektra, een lift, snel internet en een goed gereguleerde airco: u vindt het bij OC de Pelikaan. Maar dit is nog niet alles. U parkeert uw auto op eigen terrein, maakt gebruik van de vergaderruimte met beamer en heeft toegang tot de kopieermachine. Dit zit allemaal inbegrepen in de huurprijs!

Maak uw ondernemersdromen waar in dit bedrijfspand in Zevenaar

Zoekt u als ondernemer een passende ruimte waar u uw werkzaamheden op de juiste manier uit kunt voeren? Of dat nu alleen is of samen met collega’s. Bij het bedrijfspand met eigen parkeerplaats in Zevenaar van OC de Pelikaan vindt u alles wat u als ondernemer zoekt in een kantoorruimte: een professionele sfeer, een goede ligging en alle faciliteiten die u zich maar kunt wensen. Wie wilt dat niet? U maakt eenvoudig een afspraak voor een uitgebreide rondleiding door contact op te nemen met OC de Pelikaan. Aan de hand van de rondleiding worden alle mogelijkheden met u besproken. Voor u het weet begint u pas echt met ondernemen in uw nieuwe kantoor.