BBC kaprijke
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontdek de magie van een ochtend ballonvaart

Mensen dromen er sinds mensenheugenis van om te vliegen en het luchtruim te verkennen. Helaas heeft geen van ons ooit vleugels gekweekt, maar de hemel hebben we wel bestormd. Vandaag de dag kunnen we met het vliegtuig, de helikopter, zelfs met een raket de ruimte in. Dat is allemaal leuk en aardig, maar met niets geniet u zo van het uitzicht en de frisse lucht als in een luchtballon. Het beste van de ochtend pakt u met een ballonvaart. Een ballonvaart door Oost-Vlaanderen is vanaf bijna elke locatie mogelijk. Er zijn slechts een handjevol no-fly zones waar luchtballonnen niet mogen komen.

Zie het land ontwaken

Het beste uit uw ochtend ballonvaart door Oost-Vlaanderen haalt u met Madou: een gerespecteerde partij met liefst 43 jaar ervaring. Ochtend ballonvaart doet u voor het avontuur en voor die onvergetelijke herinnering. Door België van bovenaf te bekijken, ontdekt u het gegarandeerd in een heel ander licht. Ochtend ballonvaart heeft als groot voordeel dat u het land langzaam ziet ontwaken. Uw ballonvaart door Oost-Vlaanderen of een ander deel van België duurt ongeveer een uur. In die korte periode gebeurt ’s ochtends vroeg een heleboel: lichten gaan aan en lichten doven. De zon komt op en verspreidt een warme rode, oranje en uiteindelijk blauwe gloed. Mensen en auto’s bestormen de wegen en de steden. Spectaculairder zal het van bovenaf niet snel worden. U zult zich geen seconde vervelen. U kunt bovendien waar u maar wilt de lucht in.

Nodig al uw favoriete mensen uit

Een ochtend ballonvaart is geschikt voor een groot, maar ook een klein gezelschap. Wist u dat Madou maar liefst 100 passagiers tegelijkertijd de lucht in kan brengen? Hier worden simpelweg meerdere heteluchtballonnen uit de vloot voor ingezet. Een ballonvaart door Oost-Vlaanderen is leuk voor jong en oud. Het is iets waar u nooit op uitgekeken zult zijn. Gaat u vroeg in de ochtend al de lucht in? Dan moet u daar iets voor over hebben, maar de beloning is groot. Kies voor een ballonvaart met het gezin, een vriendengroep, een geliefde of uw bedrijf.

https://www.madou-ballonvaarten.be/ballonvaart/ochtend-ballonvaart.html