BBC kaprijke
Image default
Hobby en vrije tijd

Pas uw nieuwe schoenen bij een ervaren fietsenwinkel in Antwerpen

Wanneer u aan het fietsen bent, heeft u een paar schoenen nodig dat stabiliteit biedt en niet zomaar van uw voet glijdt. Dat is waarom de specialisten van Amici di Bici, een bekende fietsenwinkel in Antwerpen, enkele topmerken aanbiedt. Zo verkopen ze bijvoorbeeld de sterke Lake CX332 schoenen, alsook het merk Shimano. U vindt er vast en zeker wel iets tussen naar uw smaak!

Schoenen van Lake

Heeft u al eerder gehoord van Thermoform-technologie, een carbon zoolsysteem of kangoeroeleer? Als echte fietsenthousiasteling heeft u deze termen wellicht al eens horen vallen. Het zijn namelijk allemaal technieken die het merk Lake gebruikt om hun schoenen te perfectioneren. Zo zorgt de zool uit carbon voor minder gewicht, maar is het tegelijkertijd ook zeer sterk. Het speciale leer van kangoeroes is ademend, wat zweetvoeten voorkomt. Dit leer is bovendien ook nog eens zeer licht. Al deze materialen en technologieën helpen om uw voeten het comfort te bieden dat ze verdienen. Wilt u een schoen die dit alles combineert? Dan is Lake CX332 zeker iets voor u. U kan ze alvast eens passen in de fietsenwinkel in Antwerpen.

Aerodynamische schoenen van Shimano

Een tweede merk dat u vindt in de fietsenwinkel Amici di Bici te Antwerpen, is Shimano. Het is echt een topmerk dat niet alleen schoenen aanbiedt, maar eveneens fietsen en aparte onderdelen. De experten van dit merk focussen zich vooral op aerodynamica, alsook ergonomie. Op die manier verzekeren ze u ervan dat uw schoenen van de hoogste kwaliteit zijn. Het is namelijk belangrijk dat u zich ten volste kan focussen op het fietsen en niet op uw schoenen.

Ga langs om uw nieuwe schoenen te passen

Bent u geïnteresseerd in Lake CX332 schoenen of een model van Shimano? Dan brengt u het best eens een bezoekje aan de fietsenwinkel in Antwerpen. Daar helpen ze u met veel plezier verder en geven ze u de kans om de schoenen eerst te passen. Het laatste dat u natuurlijk wilt, is dat de schoenen te groot of te klein zijn.