Persoonlijke aanpak bij het uitvoeren van een borstvergroting dichtbij Antwerpen

Een operatie laten uitvoeren is altijd een grote stap. Daarom wilt u altijd de beste zorgen, ook als het gaat over een borstvergroting. Dan doet het u goed om te kiezen voor een privékliniek. Hier zijn namelijk een aantal voordelen aan verbonden. Zo is Mediclinic, in regio Antwerpen, gespecialiseerd in het uitvoeren van een borstvergroting of andere esthetische ingrepen. U heeft tijdens het gehele traject van de borstvergroting, van het consult tot het verwijderen van hechtingen en controles, dezelfde arts. Hierdoor bouwt u een vertrouwensband op en wordt de afstand tussen u en de plastisch chirurg kleiner. Daarnaast worden alle ingrepen uitgevoerd in een steriele operatiezaal waardoor er een kleine kans is op infectie. Bovendien beschikt het dichtbij Antwerpen gelegen Mediclinic over de modernste apparatuur voor het uitvoeren van een borstvergroting.

Kies uit verschillende implantaten bij een borstvergroting

Heel wat vrouwen kiezen ervoor om een borstvergroting uit te voeren. De motivatie hiervoor is erg divers. Daarom dat er ook verschillende implantaten zijn. Dan heeft u tegenwoordig de keuze uit vele implantaten. Deze implantaten verschillen qua grootte, vulling, vorm en oppervlak. De keuze van het juiste implantaat is persoonsgebonden. Elk implantaat is opgevuld met cohesieve silicone-gel. Voorafgaand aan borstvergroting wordt bij Mediclinic, gevestigd op meerdere locaties in omgeving Antwerpen, samen met u besproken welk implantaat het beste bij u past. Aan de hand van een nauwkeurige opmeting en pasprotheses krijgt u een beeld van het uiteindelijke resultaat. Van zeer subtiel tot zeer opvallend: het is maar net welk eindresultaat u wenst.

Meer dan alleen een borstvergroting bij privékliniek nabij Antwerpen

Bij Mediclinic, gevestigd in de buurt van Antwerpen is het mogelijk om diverse esthetische ingrepen te laten uitvoeren door specialisten. Denk bijvoorbeeld aan een borstlift, tepelcorrectie, borstverkleining en borstreconstructie. Ook een plastische ingreep aan uw hoofd en lichaam is mogelijk. Daarnaast behoren ook esthetische dermatologie, zoals een rimpelbehandeling of definitief ontharen, medische wellness, oogheelkunde en gynaecologie tot de mogelijkheden. Iedere ingreep, zoals een borstvergroting, wordt in deze privékliniek nabij Antwerpen in uiterst steriele omstandigheden uitgevoerd. Overigens bestaat de infrastructuur van Mediclinic over hypermoderne apparatuur en staat menselijk contact met de patiënt centraal.