Prive auto leasen

Genieten van de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt? Dat kan met een auto. Een auto zelf aanschaffen is een behoorlijke investering en dan hebben we het nog niet eens over de additionele kosten van een auto zoals belasting en verzekering. Een prive auto leasen kan voor veel mensen dan ook de voorkeur hebben. Je betaalt dan een vaste prijs per maand voor jouw wagen. Xleasy heeft een ruim aanbod aan modellen voor private lease.

Alles inbegrepen
Een prive auto leasen bij Xleasy zorgt ervoor dat je maar een prijs voor alle kosten van de auto betaalt. Zowel de belastingen, verzekeringen, bandenwisseling, pechhulp en reparatiekosten zijn inbegrepen bij de maandprijs. Het enige wat je zelf nog hoeft te betalen zijn de benzinekosten.

Ruim aanbod
Iedereen met een rijbewijs kan een privé auto leasen bij Xleasy. Zij bieden een enorm aanbod aan alle soorten, modellen en merken. Wilt u een auto met allure voor een professionele uitstraling voor uw baan? Dan bent u bij Xleasy aan het juiste adres. Maar een prive auto leasen gaat verder dan woon-werkverkeer. Lease bijvoorbeeld een voordelige gezinsauto waarmee u uw kinderen overal op tijd kunt brengen.

Wilt u meer weten over een prive auto leasen? Dan biedt de website www.xleasy.nl genoeg informatie over het contract afsluiten en de modellen. Ook kunt u telefonisch contact opnemen voor persoonlijk advies. Bel daarvoor 055 – 539 55 70.