VERVANGEN MET GU10 LED SPOTS

Inbouw is een term die rond veel led verlichting wordt gebruikt. Als u van plan bent om GU10 LED te kopen, en je je onderzoek hebt gedaan, is er een grote kans dat u ons tijdens uw online zoekopdrachten ben tegengekomen. Maar wat houdt het precies in?

Nou, heel eerlijk de term “retrofit” is niet zo esoterisch als iedereen denkt te zijn. Het is een heel simpel stukje jargon dat naar de grootte verwijst en vorm van LED lampen. De exacte definitie van retrofit betekent om een systeem te vervangen met nieuwe onderdelen waardoor het oude systeem een update krijgt. Dus met dat in gedachten, kan u denken aan het retroactief aanpassen als een soort van upgrade. Wanneer u uw huis met GU10 LED spots aanpast verandert dat wat aan het verouderde systeem, hier wordt alles bijgewerkt met een nieuw systeem dat energie-efficiënter en betrouwbaarder is.

Het belangrijkste verschil tussen het concept van upgraden en inbouw is dat deze laatste geen wijziging van het bestaande systeem maakt, dan de regelrechte vervanging van de onderdelen. De ‘nieuwe’ onderdelen, die in dit geval onze gloednieuwe GU10 LED spots zijn kunnen worden geïnstalleerd zonder de noodzaak om uw bestaande systeem te her bekabelen of te wijzigen met behulp van allerlei hulpstukken. Als we zeggen dat een GU10 LED een ‘retrofit’ design heeft, is dat wat wij zeggen dat ze zijn ontworpen met dezelfde grootte en specificaties om uw GU10 lampen te vervangen met gu10 led spots.

Het is echter meestal niet goed genoeg om een eender welke spots te kopen voor uw retrofit armatuur  wanneer u op zoek bent om nieuwe GU10 LED spots te kopen. Een heleboel detailhandelaren geeft misleidende informatie over de aard van hun producten, en zijn helemaal niet compatibel wanneer in gebruik. Daarom raden we u aan om te de productspecificaties te controleren voor de exacte hoogte en diameter van elke nieuwe gu10 led spot die je wilt kopen. Wat u vindt voor sommige bepaalde soorten lampen, zoals de GU10 80 Cluster LED lampen kopen, is dat de hoogte van de lamp net iets groter is en de 80 individuele LEDs aan de voorzijde van de lamp gemonteerd wordt naar voren die uit de platte ondergrond uitsteken. Als u hen in blootgestelde verlichting monteerd, vervolgens de iets grote omvang zal alleen oppervlakkig zijn.  Dit geeft soms problemen met verzonken verlichtingsarmaturen waar de lamp moet passen in een holte.

 

http://www.leds-depot.be/