Voorkom een uitslaande brand en denk aan je woonhuisbeveiliging

Een goede woonhuisbeveiliging bestaat niet alleen uit camera’s en een inbraakalarm. Denk ook een goede brandbeveiliging van Beveiligd Nederland. Zorg er in alle gevallen voor dat een brand op tijd ontdekt wordt en kies voor een professioneel beveiligingssysteem voor je huis. De brandbeveiligingssystemen van Beveiligd Nederland staan in contact met de meldkamer van de Brinks Alarmcentrale, waardoor de brandweer binnen een korte tijd voor de deur staat. De woonhuisbeveiliging van de specialist waarschuwt met geluidsignalen en zorgt er tegelijkertijd voor dat de brandweer op de hoogte gesteld wordt. Op die manier weet je zeker dat je veilig kunt gaan slapen.

Je huis bewaken met een beveiligingssysteem? De Brinks Alarmcentrale staat 24/7 voor je klaar

Wil je onverlaten op ieder moment van de dag en het hele jaar door buiten de deur houden? Met een beveiligingssysteem van Beveiligd Nederland beveilig je je huis optimaal. Dankzij de Brinks Alarmcentrale blijft niets ongemerkt en zullen de hulpdiensten in geval van nood binnen korte tijd bij je voor de deur staan om je te helpen. Deze vorm van woonhuisbeveiliging is op verschillende vlakken uniek. De alarmcentrale biedt een hoge service, heeft een team van professionals, beschikt over moderne systemen, heeft jarenlange ervaring en maakt gebruik van duidelijke richtlijnen. Zo kun je met een gerust hart de hond uitlaten, op vakantie gaan of heerlijk slapen terwijl het professionele beveiligingssysteem jouw huis bewaakt. En dat voor een vast bedrag per maand.

Ouderen die alleen in huis zijn, hebben baat bij dit beveiligingssysteem

Er kan altijd iets gebeuren in huis. Ouderen die alleen wonen kunnen zich dan niet altijd redden. Zeker in dat geval hebben ouderen baat bij een beveiligingssysteem voor in huis. Zelfs als ouderen alleen zijn, kunnen zij door middel van een seniorenalarm hulp op afstand inschakelen. Het draadloze alarmsysteem van Beveiligd Nederland is voorzien van twee hulpknoppen, waardoor een gesprek met de alarmcentrale in geval van nood mogelijk is. Afspraak is afspraak bij Beveiligd Nederland. De ouderen dragen de woonhuisbeveiliging als een ketting om hun nek, zodat zij in elke situatie beroep kunnen doen op een helpende hand. Zorg voor een veilige situatie en kies voor een professioneel beveiligingssysteem in huis.