BBC kaprijke
Image default
Hobby en vrije tijd

Wat zjn gamecards en wat kun je ermee?

Gamecards zijn kaarten die kunnen worden gebruikt om games, in-game items of andere digitale content te kopen. Ze kunnen in fysieke winkels of online worden gekocht. Gamecards hebben meestal een code die kan worden ingewisseld voor de content.

Sommige gamecards kunnen ook worden gebruikt om geld toe te voegen aan je accountsaldo, dat vervolgens kan worden gebruikt om content te kopen. De abonnementsdienst Xbox Live Gold biedt bijvoorbeeld gamecards die kunnen worden gebruikt om geld toe te voegen aan je accountsaldo. Dit geld kan vervolgens worden gebruikt om games en andere content te kopen in de Xbox Store.

Ze zijn een handige manier om digitale content te kopen. Ze kunnen ook een geweldig cadeau-idee zijn voor gamers!Wat zijn spelkaarten?

Wat kun je met gamecards doen?

Je kunt gamecards gebruiken om geld aan je accountsaldo toe te voegen, dat vervolgens kan worden gebruikt om content te kopen. De abonnementsdienst Xbox Live Gold biedt bijvoorbeeld gamecards die kunnen worden gebruikt om geld aan je accountsaldo toe te voegen. Dit geld kan vervolgens worden gebruikt om games en andere content te kopen in de Xbox Store.

Game cards zijn een handige manier om digitale content te kopen. Ze kunnen ook een geweldig cadeau-idee zijnvoor gamers!

Welke kaarten zijn momenteel populair? Enkele populaire spelkaarten zijn:

Hoe kun je een game card inwisselen?

Om een game card in te wisselen, moet je de code op de kaart invoeren. De code kan worden ingewisseld op de website van de dienst waar je het geld wilt toevoegen. Als je bijvoorbeeld een Xbox Live Gold-gamecard hebt, ga je naar de Xbox Live-website en meld je je aan bij je account. Nadat je je hebt aangemeld, zal er een optie zijn om je code in te wisselen. Zodra je de code hebt ingevoerd, wordt het geld toegevoegd aan je accountsaldo.

Verlopen game cards?

Ja, sommige game cards verlopen. Steam Wallet Cards moeten bijvoorbeeld binnen 12 maanden na de aankoopdatum worden ingewisseld. Als ze niet worden ingewisseld binnen die termijn dan raak je je tegoed kwijt en dat is zonde!

iTunes Cadeaubonnen hebben ook een vervaldatum. Dit is meestal 12 maanden na de aankoopdatum. Als je iTunes-cadeaubon niet binnen die tijd wordt ingewisseld, vervalt hij.

https://www.herladen.be