BBC kaprijke
Image default
Dienstverlening

Advies op maat bij advocatenkantoor in Antwerpen

Zoekt u naar het juiste advies op maat bij een bekwaam advocatenkantoor in Antwerpen? Dan bent u bij CGK Advocaten aan het juiste adres. Daar staat een ervaren advocatenteam steeds voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. De experten bieden het juiste advies en bijstand waar nodig. In elk conflict zorgen ze voor eigen bemiddellaars in uw keuze voor een klassieke procedure, een bemiddeling of arbitrage. Dat kan belangrijk zijn in bepaalde delicate kwesties zoals geschillen die betrekking hebben tot het familierecht in Antwerpen. Het advocatenkantoor begeleidt elke cliënt persoonlijk en zorgt voor een vertrouwelijke omgeving zodat u zonder problemen uw verhaal kan doen. Nadien voorzien zij het correcte advies zodat u kunt overgaan tot het beslissen van de procedure.

Vertrouw uw zaak toe aan een ervaren advocatenteam met eigen bemiddelaars

Een correcte bemiddeling houdt in dat een neutrale derde in samenspraak met alle partijen een geschikte oplossing zoekt bij een conflict. Dit alternatief wordt aangeraden om een gerechtelijke procedure te vermijden. Een rechtszaak kan namelijk vaak lang duren, veel kosten en eindigen op een onzekere uitspraak. Zeker bij familiale kwesties inzake het familierecht in Antwerpen zoals bijvoorbeeld een echtscheiding of het gezag over kinderen kan een rechtszaak zeer gevoelig liggen en op termijn zorgen voor een onherstelbare breuk. Daarom wordt er aangeraden om bij zaken uit het familierecht in Antwerpen tot een onderling akkoord te komen samen met een bemiddelaar. Bij advocatenkantoor CGK Advocaten bent u steeds zeker van een ervaren expert die een geschil op korte tijd kan beoordelen en u zo het juiste advies kan bieden. Soms is het bijvoorbeeld ook beter om het conflict aan een arbiter voor te leggen. Bij arbitrage moeten alle partijen uitdrukkelijk hun akkoord geven waarna het scheidsgerecht een bindende uitspraak verleent.

Neem contact op met een expert

Heeft u vragen over bemiddeling en arbitrage of heeft u nood aan bijstand? Neem dan contact op met CGK Advocaten en kom langs op het advocatenkantoor in Antwerpen voor een eerste afspraak. Zij helpen u verder bij elk geschil of familiaal conflict uit het familierecht of het algemeen burgerlijk recht. Laat u bijstaan door een gespecialiseerde advocaat om uw dossier tot een goed einde te brengen.