BBC kaprijke
Image default
Groothandel

Hier laat u waterglazen bedrukken met een logo

Veel grote of kleinere bedrijven laten glazen, zoals waterglazen, bedrukken. Dit is namelijk niet alleen leuk, het vergroot ook het bereik van uw bedrijf. 5dcor is de expert op gebied van waterglazen bedrukken. Voor de meest professioneel gedrukte glazen moet u bij hen bestellen. Lees snel verder om meer te ontdekken.

Zo verloopt het bedrukken van uw glazen

Eerst maken deze experts op basis van uw afbeelding een ontwerp. Wanneer u dit goedkeurt, beginnen ze met het plaatsen van het drukbeeld. Hierna kiezen ze de geschikte kleuren van verf. Hierbij houden ze rekening met de manier van drukken en de achtergrond waarop wordt gedrukt. Dit kan namelijk een grote invloed hebben op hoe deze kleuren eruitzien in het eindresultaat. Wanneer de kleuren zijn gekozen, maken ze de verf met behulp van keramische pigmenten en een speciale zeefdruk-olie. Vervolgens kan overgegaan worden tot de eigenlijke bedrukking. Ofwel bedrukken ze de glazen rechtstreeks. Hierbij wordt de verf direct op het glas aangebracht door middel van een zeefdruk of een tampondruk. Dit heeft als voordeel dat de doorlooptijd sneller is. Een andere optie is dat de glazen onrechtstreeks bedrukt worden door middel van decals. Hierbij wordt de verf eerst omgekeerd op een papieren drager gedrukt en volledig gedroogd. Hierna worden de logo’s in hun geheel overgebracht op het product. Dit kan zowel manueel, via waterslides, als machinaal, via heat transfer. Het voordeel van deze onrechtstreekse bedrukking is dat het op alle mogelijke vormen van glazen kan worden aangebracht. Bovendien is het aantal kleuren hiervoor bijna onbeperkt.

Aarzel niet langer

Voor meer vragen over het proces van waterglazen bedrukken kunt u uiteraard bij hen terecht. Bent u al overtuigd om uw waterglazen te laten bedrukken? Aarzel dan niet langer en bestel bij hen. U zult zien dat het resultaat prachtig is. Iedereen zal vast en zeker zo’n mooi glas willen!

https://www.5dcor.com/