BBC kaprijke
Image default
Hobby en vrije tijd

Ballonvaart in Oudenaarde met C-Air

Heb jij ook al eens gedacht aan een ballonvaart in Oudenaarde? Zoek dan niet verder want C-Air organiseert in de Vlaamse Ardennen ballonvaarten in Oudenaarde en Geraardsbergen.
Oudenaarde is een prachtige regio voor je ballonvlucht. De koppenberg is een befaamde berg in de regio van Oudenaarde. Naast de Sint-Walburgakerk, het stadhuis zijn er nog tal van prachtige bezienswaardigheden waar je van kan genieten tijdens een ballonvaart in Oudenaarde. 

Wij laten je een uur genieten van het prachtige landschap, de magnifieke stad en uiteraard nog andere mooie bezienswaardigheden.

Ballonvaart boven Geraardsbergen

Als je Geraardsbergen zegt tegen de meeste mensen denken ze direct aan de muur van Geraardsbergen, de Ronde van Vlaanderen en mattentaarten. Een ballonvaart boven Geraardsbergen is nochtans een prachtige ervaring, wij laten je alles vergeten en je vanaf nu het ballonvaren laten associëren met Geraardsbergen.
Uiteraard hebben we nog tal van andere opstijglocaties in deze regio. Ben je ook benieuwd waar we nog zoal opstijgen? Wel in de Vlaamse Ardennen vertrekken we vanuit Zottegem, Ninove, Geraardsbergen, Oudenaarde en Sint-Lievens-Houtem.

Ballonvaren boven de Zwalmstreek

De Zwalmstreek bestaat uit volgende gemeentes: Beerlegem, Dikkele, Hundelgem, Meilegem, Munkzwalm, Nederzwalm-Hermelgem, Paulatem, Roborst, Rozebeke, Sint-Blasius-Boekel, Sint-Denijs-Boekel en Sint-Maria-Latem. Ballonvaren van Zwalm boeken? Je krijgt uitzicht over al deze prachtige gemeentes. Kortom de Zwalmstreek is een prachtige streek om te ballonvaren. 

Prijs voor een ballonvaart

Wat is de prijs van een ballonvaart? Boven deze regio betaal je 139 euro per persoon. Wij voorzien steeds een vlucht van minimum 1 uur gevolgd door een glaasje bubbels en een drankje.

Verkies je een privé ballonvaart voor 2 personen dan komt de prijs op 600 euro. Een ballonvlucht voor 3 personen privé komt op 650 euro, als je met 4 personen wenst te varen betaal je 700 euro.
Een ballonvlucht voor 5 personen privé in de Vlaamse Ardennen komt op 750 euro.
Dus je merkt het al er is keus genoeg voor een ballonvlucht te boeken met C-Air ballonvaren.

Boek je ballonvlucht Oudenaarde, Geraardsbergen of Zwalm

Heb je ook interesse in een ballonvlucht boven de Zwalm, Geraardsbergen of Oudenaarde? Neem even vrijblijvend met ons contact op en wij helpen je graag verder.

https://www.cair-ballonvaart.be/ballonvaart-oudenaarde/