BBC kaprijke
Image default
Woning en Tuin

Beste Intex opbouw zwembad

Gezinnen houden van bovengrondse zwembaden omdat ze niet permanent zijn, maar toch voor veel seizoensplezier kunnen zorgen. Hier bespreken we voor elke toepassing de beste keus van bovengrondse baden en de voor- en nadelen van onze belangrijkste aanbevelingen. We vonden twee bovengrondse zwembaden die opvielen in de vergelijking. Lees hieronder meer over al onze aanbevelingen.

Intex Easy Set

Als u niets te maken wil hebben met frames en langdurige opstellingen, is Intex’s Easy Set-zwembad misschien de ideale oplossing. De diameter van gemiddeld 4,5 meter biedt voldoende ruimte voor iedereen, en alles wat je nodig hebt voor de installatie is een plat oppervlak en een luchtpomp. Deze intex opbouw zwembaden set bevat het opblaasbare zwembad met de bovenste ring en reparatie stickertje.

Het kan zijn dat je een paar mensen in het zwembad moet hebben om de bodem uit te spreiden terwijl deze vult. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat het aan de onderkant plat is en er geen vouwen op de bodem van het bad zitten

Intex Ultra Rechthoek

Het Ultra XTR-zwembad van Intex combineert het gemak van een opbouw zwembad met de eigenschappen waar u van houdt in ingegraven zwembaden. Door het gegalvaniseerde stalen frame voelt de rechthoekige vorm aan als een standaard ingegraven zwembad, en de ruim één meter hoogte biedt voldoende ruimte om te zwemmen.

Het duurt ongeveer 90 minuten om op te zetten, merkte wij op, en het gereed maken van de site kan wat voorbereidend werk vergen – het moet waterpas zijn. En door de grootte van dit bad, kan dat even een klsuje zijn.Dat gezegd hebbende, de kit bevat alles wat je nodig hebt: het zwembad en frame. 

Intex Ultra Rond

Met een diepte van een meter biedt het Intex  opbouw zwembad voldoende ruimte om in het water te dartelen. Het is een uitstekende keuze als u een zwembad met harde rand voor het hele gezin wilt. We houden van het gegalvaniseerde stalen frame – dat een vergrendelingssysteem heeft en geen gereedschap nodig heeft voor de installatie – en de eenvoudige installatie. Het kost slechts een uur en u kunt de stukken in elkaar klikken via drukknopconnectoren. Het frame is roestbestendig en de voering is drielaags en lekbestendig. Kortom, met dit zwembad gaat uw gezin probleemloos meerdere seizoenen mee.

Graag genieten van van zo’n mooi bovengronds Intex bad?

https://outathome.be/product-categorie/water/zwembaden/bovengrondse-zwembaden/