BBC kaprijke
Image default
Auto's en Motoren

Een bedrijfswagen van Mercedes huren

Wil jij tegen een scherpe prijs een bedrijfswagen huren? Dan ben je aan het juiste adres bij Move2Green. Deze autogarage in Sint-Lievens-Houtem, in de buurt van Aalst, heeft een heel assortiment aan wagens beschikbaar die perfect zijn om zowel voor korte als lange tijd te leasen. Voor de renting van een wagen en het nodige onderhoud van de auto kan je altijd terecht bij hen!

Maak indruk met de elektrische Mercedes

Een van de vele opties waaruit je kan kiezen bij het huren van bedrijfswagen, is de elektrische Mercedes. Dit is de ideale wagen als je op dagelijkse basis langsgaat bij klanten. Zo doe je dit niet alleen comfortabel, maar ook in stijl. Je maakt gegarandeerd een indruk met deze wagen en geniet daarbovenop ook nog eens op de beste prijs voor de renting. Deze specialisten staan namelijk bekend om hun aantrekkelijke prijzen en uitgebreide diensten. Wanneer je ervoor kiest om de elektrische Mercedes te huren als bedrijfswagen, reken je eveneens op het onderhoud. Zo blijft jouw wagen tiptop in orde en rijd je er nog lange tijd mee verder. Ook als er toch iets stuk zou gaan, zorgen ze ervoor dat alles binnen de kortste keren terug gemaakt is. Ze begrijpen namelijk maar al te goed hoe belangrijk een goed onderhouden wagen is en doen er dan ook alles aan om jou tevreden te maken. Zo zoeken ze eveneens samen met jou naar de passende oplossing voor de laadpaal. Je wilt natuurlijk op een ecologische en toch snelle manier je wagen kunnen opladen. Hiervoor hebben deze experten verschillende opties ter beschikking. Je vindt ze allemaal op hun website: move2green.be.

Vraag een offerte aan voor een luxewagen

Heb jij je zinnen gezet op een luxewagen van Mercedes, maar wil je deze liever huren dan aankopen? Dan is de renting van een wagen bij Move2Green de ideale oplossing voor jou. Neem snel contact op en vraag een offerte aan. De vriendelijke medewerkers van deze autogarage helpen je met veel plezier om de auto naar jouw wensen te vinden.