BBC kaprijke
Image default
Dienstverlening

Een gietvloer in regio Antwerpen brengt heel wat voordelen met zich mee

Een gietvloer is een vloer zonder naad die bestaat uit meerdere lagen kunststof. Het is een moderne en strakke vloer dat als alternatief is voor bijvoorbeeld tegels of houten vloeren. Het laten plaatsen van betonnen gietvloeren brengt heel wat voordelen met zich mee. ABBI Industrie is een ervaren specialist in het plaatsen van een gietvloer in de regio Antwerpen. Door hun expertise in te schakelen geniet je van tal van voordelen.

De voordelen van een gietvloer

Allereerst is een gietvloer zeer hygiënisch. Doordat de vloer naadloos is, kunnen er geen vuilresten of bacteriën zich verstoppen in de voegen van de vloer. Het is dus onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken. Ideaal voor mensen met kinderen of allergieën en dergelijke. Misschien wel het grootste voordeel van een gietvloer is dat een gietvloer zeer duurzaam. Als je kiest om betonnen gietvloeren te laten plaatsen, ben je jaren zeker van een goede vloer. Een gietvloer van ABBI Industrie in regio Antwerpen is een investering waar je jarenlang van kan genieten. Het is slijtvast en zeer geschikt voor intensief gebruik. De perfecte keuze dus als je een bedrijfspand op openbare ruimte hebt. Daarnaast brengt het laten plaatsen van betonnen gietvloeren ook akoestische voordelen met zich mee. Het beton dempt het geluid, waardoor het dus ook geschikt is voor een woning met een open keuken en woonkamer. Een gietvloer kan worden aangebracht met een speciale antisliplaag, waardoor het veilig is voor jong en oud. Een ander voordeel is dat het naadloos aansluit op wanden en andere vloeren. Met een gietvloer creëer je dus een strakke en moderne woning in hartje Antwerpen. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je het helemaal naar jouw wensen kan samenstellen. Ten slotte is het geschikt voor vloerverwarming. Omdat de vloer uit meerdere lagen bestaat, is het een goede geleider voor warmte. Hierdoor heb je een efficiënte manier van verwarmen en bespaar je op energiekosten.

Ontdek de voordelen en vraag vandaag nog je offerte aan

Kortom, een gietvloer biedt vele voordelen. Het is zowel hygiënisch als duurzaam en modern. Je hebt jaren plezier door gebruik te maken van hun expertise. Neem snel een kijkje op hun website voor meer informatie en doe misschien nog extra inspiratie op. Laat nu jouw gietvloer plaatsen voor een optimaal gebruik.

https://www.abbi.be/betonnen-gietvloeren-laten-plaatsen/