BBC kaprijke
Image default
Hobby en vrije tijd

Een luxe hotel op de Grote Markt midden in Antwerpen

In het centrum van Antwerpen, midden op de Grote Markt, vindt u een luxe hotel genaamd HotelO. Vanaf deze locatie zijn alle bezienswaardigheden in Antwerpen te voet bereikbaar, maar ook het openbaar vervoer is beschikbaar zodat het een fantastische uitvalsbasis is voor uw ontdekkingen van de mooiste stad van België. Stap eens binnen in de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en beklim de torens, duik de riolen van ’t stad in en ontdek de ondergrondse wegen of ga culinair genieten bij de vele restaurants. Wat uw wensen ook zijn, HotelO biedt u de mooiste kamers om uw reis comfortabel door te brengen.

Welke kamers zijn beschikbaar?

Naast dat u verblijft in het midden van Antwerpen, heeft u ook nog eens een ruime keuze uit kamers. Zo zijn er eenpersoonskamers beschikbaar die perfect zijn wanneer u alleen reist of voor zaken in het centrum van Antwerpen moet zijn. De tweepersoons- en familiekamers zijn ruim opgezet en perfect als u enkele dagen de omgeving rondom de Grote Markt in Antwerpen wilt ontdekken vanaf uw hotel. Ga shoppen op de Meir en wandel door naar het adembenemende station waar u zich in een ander tijdperk waant. Of bezoek de Zoo van Antwerpen om de leukste dieren te spotten. Wilt u een meer unieke ervaring, bijvoorbeeld voor een speciale gelegenheid zoals een jubileum? Boek dan de kathedral/luxe room bij dit Hotel, waarmee u een prachtig uitzicht heeft op de kathedraal van Antwerpen vanaf de Grote Markt. Het schilderwerk is geïnspireerd op Antwerpen en overal om u heen voelt u de rijke geschiedenis van het Antwerpse leven.

Boek uw datum

Op de website van het hotel aan de Grote Markt in Antwerpen vindt u een duidelijk overzicht van de mogelijke boekingen en de beste prijzen op dat moment. Bekijk of uw gewenste datum nog beschikbaar is en start uw avontuur vandaag!

https://hotelokathedral.com/