BBC kaprijke
Image default
Business

De dozen van Dozenhal

Bij de Dozenhal kunt u terecht voor elke denkbare kartonnen doos. Met een voorraad van meer dan 2500 verschillende groottes hebben wij voor bijna alle wensen de juiste doos liggen. Wanneer u toch niet de juiste afmetingen hebt kunnen vinden in onze zoekmachine is het natuurlijk ook mogelijk om uw dozen op maat te laten produceren. Speciaal voor u! Zo kunt u uw artikelen altijd op de juiste manier verzenden. 

Verpakkingsmateriaal van de Dozenhal

Bij de Dozenhal pleiten wij voor het gebruik van de juiste verpakkingsmaterialen. Dit houdt in dat u het juiste formaat doos gebruikt voor uw product. Wanneer u een passende doos gebruikt, heeft u een stuk minder opvulmateriaal nodig om uw product veilig te kunnen versturen. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Door passende dozen te gebruiken heeft u minder loze ruimte in uw pakketten, wat betekent dat er meer pakketten in één keer in de bus van de bezorger passen. Meer pakketten in de bus betekent minder ritjes en dat betekent weer meer CO2 uitstoot. Een win-win situatie! 

Kartonnen dozen op maat bestellen

Wilt u ook meewerken aan een beter milieu en daarbij een vollere portemonnee overhouden? Laat dan uw kartonnen dozen op maat maken. Op onze website geeft u gemakkelijk door welke maat u nodig heeft. Wij sturen u vervolgens een offerte en maken uw verpakkingsmateriaal. Al sinds 1978 zijn wij dé specialist in het produceren van verpakkingsmaterialen in afwijkende afmetingen. Het is bij ons ook mogelijk om uw verpakkingsmateriaal te laten bedrukken. Dit kan bijvoorbeeld met uw logo of met een productcode. Dit laatste is vooral handig voor in het magazijn. Bij het bedrukken van uw dozen kunt u kiezen uit fullcolour of zwart. Daarnaast is het mogelijk om handvatten toe te voegen. Of bekijk onze octabins.

Eigen transport

Het transport van onze bestellingen wordt zelfstandig geregeld. Dit zorgt ervoor dat wij de prijs hiervoor laag kunnen houden. Daarnaast zorgt ons zelfstandig transport ervoor dat wij vaak uw bestelling de volgende dag al kunnen leveren. Kijk voor meer informatie over onze voorraad of onze prijzen op onze website.