BBC kaprijke
Image default
Bedrijven

Een SystemAir-filter kopen voor thuis

Door een SystemAir-filter te kopen kunt u thuis uw ventilatiesysteem beschermen en ervoor zorgen dat dit langer meegaat. De filter zorgt voor de beste luchtkwaliteit en dat uw ventilatiesysteem optimaal blijft functioneren. Hoe vaak u zo’n filter moet vervangen hangt af van de vervuilingsgraad en luchtkwaliteit in uw woning, het type van de luchtfilter en of er iemand thuis allergieën heeft. Stel dat u in een stad woont met veel verkeer dan zal u de filters sneller moeten vervangen dan iemand die in een landelijke omgeving woont met minder fijnstof in de lucht. Ontdek bij ECOSENSE welke filter het beste bij uw woonsituatie past. Bij ECOSENSE kunt u ook een zuiverende koolstoffilter voor water kopen.

Waarom is zo’n luchtfilter nodig?

Een SystemAir-filter kopen is noodzakelijk omdat de lucht die we inademen verschillende verontreinigingen bevat zoals stuifmeelpollen en stofdeeltjes. U kunt zich vast voorstellen dat dat niet handig is voor iemand die bijvoorbeeld een pollenallergie heeft. Ook wanneer u perfect gezond bent raden ze u echter bij ECOSENSE aan om een filter te installeren. Sommige van deze stoffen zijn namelijk schadelijk voor de gezondheid. Door een SystemAir-filter te kopen voor uw ventilatiesysteem kunt u een groot deel van deze stofdeeltjes filteren zodat de concentratie ervan in de lucht beperkt blijft. Ook het ventilatiesysteem zelf heeft baat bij zo’n filter. Vuile luchtkanalen zijn namelijk een broedplaats voor bacteriën en schimmels, maar met zo’n filter moet uw ventilatiesysteem minder vaak gereinigd of vervangen worden.

Ontdek de verschillende doeltreffende filters

Bent u overtuigd van de krachtige werking van een SystemAir-filter? Of wilt u liever een koolstoffilter kopen om thuis regenwater te zuiveren? U vindt alle mogelijkheden in het brede aanbod op de website van ECOSENSE. Neem snel een kijkje en vindt gegarandeerd het filtersysteem dat het beste past bij uw woning en thuissituatie.

https://www.hrshop.be/nl/systemair-filter/