BBC kaprijke
Image default
Bedrijven

Een winterdienst in Oost-Vlaanderen voor gladheidbestrijding

Heeft u gespecialiseerde en professionele hulp nodig op het gebied van gladheidbestrijding? Dan kunt u rekenen op deze winterdienst in Oost-Vlaanderen, met een grote voorraad strooizout. Bij Winter Services uit Gent zijn ze al jarenlang gespecialiseerd in het ruimen van sneeuw en het strooien van zout om gladde wegen te voorkomen. Dat doen ze zowel in Oost-Vlaanderen als in de rest van België. Ook als u dus nood heeft aan deze diensten in Antwerpen of elders in de omgeving, kunt u op deze firma rekenen. Tijdens de koude wintermaanden, tussen 1 november en 31 maart, kunt u 24/7 rekenen op de service van dit bedrijf. Op die manier zorgen zij ervoor dat iedereen zich telkens veilig op de weg kan begeven en voorkomen ze heel wat ongelukken door gladheid.

Gladde wegen vermijden doet u zo

Deze firma doet aan gladheidbestrijding door gebruik te maken van de nodige voertuigen en het juiste materiaal. Dat doen ze door onder andere als winterdienst strooizout te voorzien op gladde wegen, parkings, voetpaden en bedrijfsterreinen. Het is natuurlijk van groot belang dat iedereen steeds geraakt waar hij of zij moet zijn, ook als het buiten zeer slecht weer is. Ze garanderen steeds de veiligheid van alle weggebruikers, zowel autobestuurders, als fietsers en voetgangers. Dat doen ze door andere sneeuw te ruimen en nadien zout te strooien op de gladde onderlaag die achterblijft. Bovendien beschikt deze winterdienst over heel wat verschillen opslaglocaties voor hun strooizout in Oost-Vlaanderen en elders in België. Deze vakmensen hebben een jarenlange ervaring in gladheidbestrijding in heel Vlaanderen en zijn dus ook telkens voorbereid op de winterse omstandigheden van ons land. Ze zorgen elk jaar voor vlot en veilig verkeer en zorgen dat iedereen geraakt waar hij of zij moet zijn, onder veilige omstandigheden.

Neem contact met hen op bij vragen

Wilt u zelf ook gladde wegen en vervelende ongelukken door gladheid vermijden? Reken dan op deze winterdienst in Oost-Vlaanderen om u van strooizout te voorzien. U kunt steeds contact opnemen met Winter Services als u nog vragen heeft over hun diensten of wanneer u een abonnement wilt afsluiten.

https://www.winterservices.be/strooizout-oost-vlaanderen/