BBC kaprijke
Image default
Dienstverlening

Een vijver naar wens bij deze vijverspeciaalzaak

Indien u een vijver wilt, schakelt u best een échte specialist in. Zo’n specialist vindt u bij vijverspeciaalzaak De Hofleverancier. Wat maakt hen een specialist? Dit bedrijf uit Ekeren bestaat al sinds 1982 en helpt sindsdien allerlei klanten met het realiseren van hun droomvijver. Dat doen ze op verschillende manieren. Zo kunt u deze vijverspeciaalzaak in de eerste plaats inschakelen om uw vijver te laten bouwen. Wilt u uw vijver zelf bouwen? Ook dan kunt u op hen rekenen. Lees verder en ontdek hoe ze u concreet kunnen helpen.

Een specialist voor al uw vijveroplossingen

Wilt u graag een vijver, maar bent u niet zeker of u het bouwen zelf wilt doen, of het aan een specialist wilt overlaten? Dan kunt u De Hofleverancier inschakelen voor advies op maat. Zij bespreken graag met u de mogelijkheden en helpen u waar nodig. Heeft u bijvoorbeeld moeite met het uitwerken van een idee? Dan kunt u langsgaan in hun toonpark van meer dan 3000m². Hier vindt u allerlei soorten vijvers, waardoor u ongetwijfeld enige inspiratie opdoet. Bent u op zoek naar plantjes en vissen voor in uw vijver? Deze vijverspeciaalzaak kan met trots zeggen dat ze beschikken over het grootste assortiment aan waterplanten in de hele Benelux. Daarnaast hebben ze ook allerlei koudwatervissen en koikarpers. Wilt u advies in verband met het onderhoud van uw vijver? Ook dat is mogelijk bij hen.

Neem contact met hen op

Bent u ervan overtuigd dat deze vijverspeciaalzaak in Ekeren u kan helpen? twijfelt u tussen een zwem- of siervijver? Of zoekt u een bepaalde plant of vis? Neem dan contact met hen op of ga eens langs bij deze vijverwinkel. Dankzij hun jarenlange ervaring en hun uitgebreide kennis kunt u er gerust in zijn dat een van hun gespecialiseerde medewerkers u kan voorzien van hulp op maat.

https://hofleverancier.be/