BBC kaprijke
Image default
Dienstverlening

Haal meer uit social media met social media marketing

Heb je een eigen bedrijf? En zoek je een partij die je kan helpen om meer omzet te krijgen met behulp van social media marketing? Dan is Your Business Online het social media bureau die je hiermee kan helpen. Door de juiste inzet van social media kan Your Business Online ervoor zorgen voor een meetbare groei en een positieve ervaring van jouw bedrijf bij jouw doelgroep. Het team bestaat uit 12 enthousiaste mensen met ieder zijn eigen specialisme. Dit team heeft een passie voor social media en houden ze elkaar constant op de hoogte van de laatste updates op social media gebied.

Facebook Marketing

Your Business Online kan je ondersteunen bij diverse social media kanalen. Een belangrijk platform hiervan is Facebook met meer dan 10 miljoen Nederlandse gebruikers. Dit kanaal heeft verschillende opties om jouw doelgroep effectief te benaderen. Met facebook marketing kan je jouw doelgroep bepalen. Met targeting op leeftijd, locatie, geslacht, functie, interesses, enzovoort. Facebook is geschikt om zowel consumenten als bedrijven te benaderen.

Interactie met je doelgroep

 Het gunstige aan Facebook marketing is dat je met je doelgroep interactie kunt hebben. Waardoor je erachter kan komen waar de interesse van je doelgroep ligt. Je kunt bijvoorbeeld bij je doelgroep informeren of er behoefte is voor een bepaalde dienst of product die je op de markt zou willen brengen. Met de feedback die je krijgt van je doelgroep kun je gebruiken voor verbetering van je product of dienst.

Content voor Facebook

Als je Facebook marketing gaat inzetten, is het van belang om geregeld berichten te plaatsen om de aandacht van je doelgroep te trekken. Daarbij is het van belang om interactie met jouw doelgroep te houden en dat de berichten die je plaatst veel mensen bereikt. Om te bepalen welke content interessant is voor jouw doelgroep, kun je diverse type content plaatsen en kijken waar de meeste interesse voor is. Your Business Online kan je hierin ondersteunen.