BBC kaprijke
Image default
Horeca

Zoekt u een stijlvolle feestzaal voor uw huwelijk?

Hebben u en uw partner plannen om te gaan trouwen? U wilt natuurlijk dat dit een dag wordt waaraan u nog vele jaren met plezier kunt terugdenken. Voor een feestzaal om uw huwelijk te vieren, bent u aan het juiste adres bij Salons Waerboom, een stijlvol zalencomplex in een groene omgeving. Dit is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar bruiloften en andere evenementen verzorgt. Het bedrijf is gevestigd in Groot-Bijgaarden en is gemakkelijk te bereiken vanuit Brussel. Hier vindt u een feestzaal waar u uw huwelijk kunt vieren in een rustieke en luxueuze omgeving.

Een huwelijksfeest dat bij u past

Terwijl sommigen dromen van een enorm feest met veel gasten, is dat voor andere bruidsparen veel te druk. Bij Salons Waerboom zijn er zalen in verschillende groottes, zodat u de locatie zult vinden die bij uw feest past. Als u bij deze professionals een feestzaal huurt voor uw huwelijk, zullen de ervaren medewerkers met u in gesprek gaan over hoe u uw huwelijksdag voor u ziet. Zij zullen uw wensen verwerken in een goed georganiseerd plan dat aansluit bij uw voorkeuren en uw budget. U kunt gebruikmaken van professionals, zoals Dj’s en bloemisten, die een partner zijn van dit bedrijf.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

U wilt natuurlijk niet dat u of uw families zich zorgen hoeven te maken over praktische zaken op de dag dat u trouwt. Als u bij Salons Waerboom een feestzaal huurt voor uw huwelijk, wordt het feest tot in de puntjes uitgestippeld in een totaalconcept. Uw gasten zullen zonder problemen bij het complex kunnen parkeren. Het diner komt uit de voortreffelijke keuken van hun eigen keuken. Het menu voor de maaltijd is van tevoren samen met u bepaald, zodat het aansluit bij uw smaak. Als de gasten na afloop van het feest willen overnachten, kan dat in het hotel. Neem meteen contact op met deze onderneming en bespreek uw wensen!

https://www.waerboom.com/