BBC kaprijke
Image default
Dienstverlening

Het beste adres voor Peugeot wagens in Brugge

Ben je op zoek naar de Peugeot van je dromen in Brugge, maar lijk je hem maar niet te vinden? Ga dan eens langs bij Garage Scheerens. Dit familiebedrijf helpt hun klanten al drie generaties lang aan de wagen van hun dromen. Dit doen ze met veel passie voor de wagens en hun job en minstens evenveel liefde voor de klant. Ze staan onder meer bekend voor hun ruime aanbod aan Peugeots, en dit terecht. Niet alleen hebben ze veel nieuwe modellen van dit merk, ze hebben ook een mooie collectie occasies van Peugeot. Er is dus een grote kans dat jij hier jouw droomauto vindt!

Een ruime showroom vol Peugeots

Er zijn drie dingen die een goede garage bij uitstek moet hebben, met name een ruime showroom met een groot aanbod aan auto’s, een goede en hartelijke service en een uitstekende nazorg. Het toeval wil dat deze verdeler van Peugeots in Brugge die drie eigenschappen allemaal heeft. Wist je bijvoorbeeld dat hun showroom in 2019 was genomineerd voor de titel “Beste Peugeot showroom”? In getuigenissen van klanten lees je ook niets dan lof. De medewerkers van dit familiebedrijf zien hun klanten immers als deel van de familie. Je kan erop rekenen dat ze tot het uiterste gaan voor jou en jouw auto. Dit doen ze niet enkel bij de verkoop, maar ook nadien, wanneer je bij hen langsgaat voor onderhoud en herstellingen. Klant is bij hen koning!

Breng hun een bezoek

Wil jij graag eens rondsnuisteren in de prachtige Peugeot showroom van deze garage in Brugge? Klik dan snel door naar hun site en maak een vrijblijvende afspraak. Op hun website vind je overigens al een voorproefje van hun aanbod. Ook kom je er meer te weten over de diensten die ze aanbieden en hun visie. Je zal alleen maar aangenaam verrast worden!