BBC kaprijke
Image default
Dienstverlening

Kies voor een ervaren aannemer voor gietvloeren in Gent

Een gietvloerrenovatie in Gent zelf uitvoeren, dat zien veel mensen niet zo zitten. Op instructiefilmpjes op YouTube ziet het er wellicht heel simpel uit, maar de praktijk valt soms toch wat tegen. Gelukkig hoef je het niet zelf te doen. Wil je een nieuwe vloer? Dan kun je daarvoor gewoon een professionele aannemer gietvloeren in Gent inschakelen. Gietvloeren Tom plaatst je vloer deskundig en volledig naar wens. Het maakt daarbij niet uit of je de vloer alleen voor je woonkamer wilt of dat deze door moet lopen in de hal of de keuken.

Een nieuw huis? Een nieuwe vloer

Als je binnenkort een nieuwe woning betrekt dan denk je vast al na over de inrichting. Een volledige gietvloerrenovatie in Gent is alvast een stap in de goede richting. Je kunt kiezen uit een breed scala van mogelijkheden. Gietvloeren zijn in tal van uitvoeringen leverbaar. Kies voor een kleur die gemakkelijk combineert met je meubels. Zo kun je na verloop van tijd gemakkelijk wisselen van bankstel of eethoek. Je kunt bovendien je nieuwe vloer ook meteen combineren met vloerverwarming. Daarmee leg je de basis voor optimaal woongenot voor de komende decennia, want een gietvloer gaat lang mee. Dat maakt het ook meteen een duurzame keuze. De aannemer uit Gent gebruikt dan ook zeer kwaliteitsvolle materialen voor de gietvloer.

Betaal nooit te veel voor uw nieuwe vloer

Veel mensen denken dat een gietvloer heel duur is, maar dat valt erg mee. Zeker als je het vergelijkt met andere vloerbedekking. Een gietvloerrenovatie in Gent is een investering waar je lang plezier van hebt. Je kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen bij Gietvloeren Tom voor je nieuwe vloer. De aannemer gietvloeren in Gent heeft daarvoor alleen informatie nodig over het aantal vierkante meters en het soort ondervloer waar de gietvloer op geplaatst gaat worden. Soms zijn er aanvullende werkzaamheden nodig. Meer informatie over alle voordelen van gietvloeren kun je vinden op www.gietvloerentom.be.