BBC kaprijke
Image default
Huishoudelijk

Een wasmachine van Miele kopen én een topservice in deze winkel

Elektrotoestellen zoals een wasmachine van Miele, een tafelkoelkast of een oven zijn vandaag bij vele zaken online aan te kopen. De service die Gebroeders Nijs uit Rumst, nabij Antwerpen, aanbiedt na het aankopen van deze toestellen is echter uniek. Zo geven ze professioneel advies én staan ze in voor een keurige installatie van al uw gekochte toestellen.

Een service zoals in deze winkel ervaart u nergens

Een wasmachine van Miele aankopen kan in menig elektrozaak. Maar doordat Gebroeders Nijs hét Miele Center zijn in Rumst en buurgemeenten geven zij u dé informatie die u nergens anders verkrijgt. Zo zijn ze steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de Miele-wereld. De nieuwste wasmachine van Miele vindt u zo altijd in hun schappen. Door de technologieën in deze wasmachines, die telkens uitgebreid en gefinetuned worden, gebeurt uw wasbeurt sneller én energie-efficiënter. De professionele adviseurs van Gebroeders Nijs zorgen er bovendien dat u steeds een wasmachine op maat koopt. Zo hebben zij een wasmachine van Miele voor kleine en grote huishoudens. Ook wanneer u op zoek bent naar andere elektrotoestellen is Gebroeders Nijs dé elektrozaak voor u. Zo schaft u altijd een tafelkoelkast aan die perfect in uw keuken past. Heeft u het liever wat subtieler? Dan zijn er ook vele inbouwmogelijkheden: daarbij denken we aan koffiezetautomaten of zelfs bewaarkasten voor wijn. Welk product het ook zij dat u wilt aankopen, bij Gebroeders Nijs is het klanttevredenheid troef. Hun service eindigt immers niet van zodra u de toonbank gepasseerd bent. Neen, nadat u uw producten heeft aangekocht, verzorgen zij de plaatsing én installatie bij uw thuis. Om het geheel nog beter te maken, geven ze u ook nog een demonstratie van uw gekocht product. Op die manier gaat u als de bliksem met uw product aan de slag.

Koop uw product bij deze zaak en geniet van een topservice

Al jaren is Gebroeders Nijs dé elektrozaak in Rumst voor de aankoop van de meest hoogwaardige elektroproducten. Hun professioneel advies en dienst na verkoop is bovendien ongeëvenaard en klanten kunnen bij hen terecht met tal van vragen. Overweegt u de aankoop van een nieuw toestel zoals een tafelkoelkast? Ga dan zeker even langs in hun showroom of ontdek hun aanbod ook op hun website: www.gebroedersnijs.be.