BBC kaprijke
Image default
Woning en Tuin

Laat uw oude kachel vervangen door een moderne en milieuvriendelijke kachel

Heeft u een oude houtkachel maar wilt u liever een moderne kachel in uw huis? Laat dan uw kachel vervangen door ervaren specialisten van Morial. Morial is een familiebedrijf dat al jarenlang kwalitatief hoogstaande producten levert én installeert. Een nieuwe kachel staat niet alleen mooier in uw interieur, maar is ook nog een stuk beter voor het milieu. Door het vervangen van uw oude kachel kiest u niet alleen voor een nieuwe kachel van de hoogste kwaliteit, u kiest ook voor het milieu en de toekomst. Deze speciaalzaak heeft diverse kachel met een A+ energielabel. U kunt altijd op afspraak langsgaan om de mogelijkheden te bespreken.

Creëer nog meer warmte en gezelligheid in de koude maanden

Er is niks gezelliger dan een kachel aan te hebben gedurende de koude wintermaanden. Gezellig met de hele familie om de kachel en dichter naar elkaar toe groeien. U kiest zelf de kachel die u in uw huis wilt hebben. U kunt kiezen voor verschillende soorten kachels om uw oude kachel te vervangen. Zo kunt u kiezen voor een houtkachel, deze verbruikt weinig brandstof en geven gelijkmatige warmte af. Ook kunt u voor een gaskachel gaan, deze zijn wat sfeervoller en geven een realistisch vuurbeeld. Doordat u genoeg keuze heeft, zit de perfecte kachel er altijd tussen.

Een uitstekende service van ervaren specialisten

Wanneer u uw kachel laat vervangen door de ervaren medewerkers van Morial, ervaart u een kwalitatief goede service. Naast de vakkundige afwerking bieden zij u nog meer aan. Zo ontvangt u een gratis offerte bij het aanschaffen van een nieuwe kachel. Het leveren én plaatsen doet dit bedrijf allemaal zelf. Hierdoor is er geen derde partij die ertussen zit en hiermee waarborgt Morial een goede afwerking en de beste kwaliteit. Wanneer de oude kachel is vervangen en de nieuwe is geplaatst, leveren de medewerkers ook een goede service na verkoop. Dit houdt in dat wanneer u iets nodig heeft, u altijd bij deze speciaalzaak terecht kunt. Natuurlijk kunt u ook al uw vragen stellen aan de ervaren specialisten van dit bedrijf.

https://morial.be/