BBC kaprijke
Image default
Dienstverlening

Ontdek het innovatieve walking floor-transport

Bent u op zoek naar een snelle en efficiënte manier om uw bulkgoederen te transporteren? Dan kan u bij S’Jegers in Laakdal, nabij Geel in de provincie Antwerpen aankloppen voor meer informatie over walking floor-transport. Bij deze transportexpert hebben ze een oplossing voor al uw transportproblemen. Met hun vele jaren ervaring kunnen ze ervoor zorgen dat uw goederen veilig op hun eindbestemming geraken. Voor al uw transport kan u dus terecht bij dit transportbedrijf in Antwerpen.

Transportbedrijf met uitgebreide infrastructuur

Dit transportbedrijf begon in 1995 met het vervoeren van zeecontainers. Ondertussen vervoeren zij maar liefst 150 000 containers per jaar met hun impressionante vloot. Zo’n 300 trekkers, 600 containerchassis, een 20-tal trekkers uitgerust voor koel- en vriestransport en 250 huifkarren. Daarnaast hebben ze ook tankwagens voor het transport van vloeistoffen en kiepwagens voor een makkelijke levering in Antwerpen en heel Europa. Dankzij hun garage op eigen terrein met ervaren mecaniciens kunnen ze het onderhoud en de herstellingen van hun vrachtwagens snel en correct uitvoeren. Een depannagedienst vervolledigt het plaatje. Daarnaast is alles ook zeker hygiënisch dankzij de fumigatie-zone waar containers ongedierte- en schimmelvrij worden gemaakt. Ze hebben ook een aantal vrachtwagens die walking floor-transport kunnen doen. Bij walking floor-transport duwt de hydraulische vloer van de vrachtwagen de goederen automatisch naar buiten. Geen gedoe met handmatig al uw hout of papierrollen uit de wagen te halen. Dat bespaart veel tijd! De specialisten van S’Jegers helpen u graag met het bepalen welke transportmogelijkheid het beste bij uw goederen past. De juiste vorm van transport is namelijk de eerste stap in een vlot transportproces.

Vertrouw uw goederen toe aan deze expert

Heeft de impressionante infrastructuur van dit transportbedrijf uit Antwerpen u overtuigd uw transport aan hen over te laten? Vertrouw er gerust op dat ze uw goederen in alle veiligheid snel zullen vervoeren. Neem dan zeker een kijkje op hun website om hun aanbod in meer detail te bekijken. Via hun website kan u ook een offerte aanvragen.

https://sjegers.eu/