BBC kaprijke
Image default
Horeca

Geniet in een kindvriendelijke brasserie met binnenspeelhoek in Sint-Katelijne-Waver

Heb je zin om na een fikse wandeling of een zalige fietstocht met het hele gezin lekker te gaan eten in de buurt van Sint-Katelijne-Waver? Dan raden wij je de Midzeelhoeve aan. Dat is een fijne, gezellige brasserie met een binnenspeelhoek in hartje Sint-Katelijne-Waver. Het is een plek waar je met het hele gezin fijn kunt vertoeven. Ze serveren bij deze brasserie met binnen speelhoek in Sint-Katelijne-Waver uiteraard lekker eten. Ook kan je er een feest geven en ze hebben een zonovergoten terras. Terwijl jij nageniet van een lekkere maaltijd in deze brasserie, kunnen je kinderen zich uitleven in de leukste binnenspeelhoek van Sint-Katelijne-Waver.

Lekkere Vlaamse kost en voor ieder wat wils

Wil je graag ’s ochtends komen ontbijten? Dat kan op reservatie! Bij de Midzeelhoeve verwennen ze je dan met een luxe ontbijt met alles erop en eraan. Je krijgt vers fruitsap en uiteraard koffie en thee. Spek, eitjes, zalm, zoet- en hartig beleg en koffiekoeken mogen uiteraard niet ontbreken. Voor de kinderen zijn er croques uit het vuistje en een groot aanbod aan hoofdgerechten. Verder kan je er ook vegetarische gerechten en visgerechten krijgen, zoals hun lekkere vispannetje. Je krijgt er Vlaamse klassiekers die heerlijk zijn klaargemaakt en ze hebben ook een heerlijk aanbod aan lekkere desserts. Ben je een wijndrinker? Dan heb je geluk: ze hebben enkele heerlijke flessen!

Kom naar deze brasserie voor een heerlijke tijd

In deze brasserie zullen je kinderen een binnenspeelhoek terugvinden waar er voor elk kind wat wils is. Creatieve kinderen kunnen zich uitleven met knutselgerief en tekenmateriaal en zich verkleden met de leuke kostuums. Er is ook een toffe speelgoedwerktafel en een voetbaltafel om leuke partijtjes tegen elkaar te spelen. Als het goed weer is zetten ze soms zelfs een springkasteel in de tuin! Kortom: voor kinderen is het in deze brasserie met binnenspeelhoek in Sint-Katelijne-Waver een waar paradijs. En dat maakt het ook aangenaam vertoeven voor jou natuurlijk, want terwijl de kinderen zich uitleven kan jij met de rest van het gezelschap nagenieten van een fijne maaltijd.

https://midzeelhoeve.be/