BBC kaprijke
Image default
Hobby en vrije tijd

Organiseer makkelijk een zwemfeestje

Wanneer er een verjaardag aankomt bij de jongsten, zoekt u graag naar een speelse manier om dit te vieren. Daarbij nodigt u graag de beste speelkameraden uit om samen op een actieve manier te spelen. Met een zwemfeestje zorgt u ervoor dat de kinderen veel waterpret beleven. Wanneer u dit organiseert in het Stedelijke Zwembad van Geel zullen de feestgangers heerlijk zwemmen in de vele baden. Achteraf zoekt u dan naar een gelegenheid waar ze rustig smullen van hun favoriete eten. Dan is ’t Zwemkaffee zeker de aangewezen optie. Deze brasserie ligt vlak bij de zwembaden en biedt verschillende arrangementen aan voor de jonge feestvierders.

De perfecte afsluiter van uw kinderfeestje

Wanneer u besluit om aansluitend op uw kinderfeestje bij het Stedelijke Zwembad van Geel te eten bij ’t Zwemkaffee, moet u weten dat u hiervoor apart moet reserveren. Vervolgens maakt u een keuze uit de verschillende arrangementen die worden aangeboden voor kinderfeestjes. Zo kiest u uit hotdogs, Bicky burgers, frietjes & curryworst of pizza als maaltijd. In elk arrangement zit ook een frisdrank en zakje chips of ijsje inbegrepen. Wanneer u het zakje chips of ijsje al eerder aan de kinderen wilt aanbieden, behoort dit zeker tot de mogelijkheden.

Tevens voor jeugdbewegingen mogelijk

Een zwemfeestje is niet alleen interessant als kinderfeestje, maar ook als activiteit met een jeugdbeweging. Daarvoor hebben ze bij ’t Zwemkaffee ook interessante aanbiedingen. Aangezien het hierbij vaak om grotere groepen kan gaan, vergroot de korting per persoon zich hoe groter het gezelschap is. Hierbij zijn ook eenvoudigere arrangementen te regelen, waarbij u bijvoorbeeld een friet, met eventueel een curryworst of een smoske ter plaatse kunt eten tegen voordelige prijzen. Bij lekker weer geniet u van deze lekkernijen op de mooie ligweide aan het zwembad. Maak het uzelf daarom niet moeilijk en organiseer eenvoudig een zwemfeestje bij ’t Zwemkaffee!

https://www.tzwemkaffee.be/