BBC kaprijke
Image default
Woningen

Topkwaliteit afwerking met kunststof CNC

Een nieuw product ontwikkelen is altijd spannend. Zal het aan de verwachtingen voldoen? En bovendien: Wat is de mening van de beoogde afzetmarkt? Als het product niet in de smaak valt kan dat immers een flinke verliespost opleveren. Als het gaat om een kunststofproduct dan is afwerking met kunststof CNC heel belangrijk. Hiermee verfraai je je product niet alleen, je zorgt er ook voor dat de kwaliteit verbetert. Dat zal veel afnemers aanspreken. Of het nu gaat om particulieren of ondernemers die het product als halffabricaat gaan inzetten. Vertrouw op onze diensten.

Het complete productieproces onder één dak

Het voordeel van een bedrijf als Inno-Mould in Beveren-Waas is dat het complete productieproces met kunststof half- en eindfabricaten onder één dak plaatsvindt. Zowel afwerking van kunststof CNC als de productie ervan. Je kunt het complete productieproces na nabij volgen. Ook het verwerken van eventuele aanpassingen gebeurt in goed overleg. Dankzij de korte lijnen binnen dit familiebedrijf kan er snel worden geschakeld. Heb je eerder zakengedaan met het bedrijf dan kan je opdracht uiteraard nog sneller worden verwerkt omdat mallen en afgesproken productieprocessen bekend zijn en dus snel kunnen worden ingezet.

Een maatwerk offerte aanvragen voor je opdracht

Wil je kunststof CNC laten toepassen op jouw halffabricaat of eindproduct? Vraag dan direct een vrijblijvende maatwerk offerte aan. De contactgegevens vind je op de website. Als je vragen hebt over de dienstverlening van het bedrijf dan kun je ook daarvoor contact opnemen. Een ervaren medewerker zal zo snel mogelijk een inhoudelijke reactie geven. Meer informatie is natuurlijk ook te vinden op de website. Hier lees je alles over de uitgebreide dienstverlening en de mogelijkheden voor het verwerken en bewerken van producten. Het doel is om altijd een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren zodat de klant tevreden is en graag een volgende opdracht opnieuw gunt.

https://www.innomould.be/