BBC kaprijke
Image default
Hobby en vrije tijd

Start een café op dat te huur staat in Antwerpen

Droom je ervan om je eigen café op te starten? Dan weet je vast dat dat niet zo gemakkelijk gaat en er heel wat praktische zaken bij komen kijken, waar je misschien in de eerste instantie nog niet aan had gedacht. In dat geval kan het slim zijn om een bedrijf in te schakelen dat van aanpakken weet en je kan helpen bij de overname van een café in Antwerpen. In Antwerpen vind je daarvoor NV Bastenie. Dit familiebedrijf is al meer dan 60 jaar actief en helpt mensen een café vinden dat te huur staat in Antwerpen en de mogelijkheid tot overname heeft.

Hoe kan ik een café opstarten?

Zoals je misschien wel zal verwachten komt er bij het opstarten van een café heel wat administratief werk kijken. Denk hierbij aan horecavergunningen die moet aanvragen bij de gemeente, maar ook komen er heel wat betalingen kijken als je een café wilt overnemen dat te huur staat in Antwerpen. Daarbovenop komen dan nog risico-inventarisatie en -evaluatie. Maar geen reden tot paniek! Dit familiebedrijf heeft al jaar en dag ervaring en weet dus precies hoe ze al deze administratieve taken tot een goed einde moeten brengen. Zo hoef jij bij de overname van een café alleen maar te denken aan alle mooie kansen die je zal krijgen. Als je dus het perfecte café dat te huur staat in Antwerpen gevonden hebt, hoef je je geen zorgen te maken over alles wat erbij komt kijken.

Laat alle stress uit handen nemen

Wil je graag een café uitbaten, maar heb je geen zin in alle extra’s die komen kijken bij de overname van een café dat te huur staat in Antwerpen? Dan kan je best een beroep doen op NV Bastenie. Hun medewerkers staan je met veel plezier bij. Sla dus de handen in elkaar en neem telefonisch contact met hen op vul het contactformulier in.