BBC kaprijke
Image default
Electronica en Computers

Verlicht je leven met Neon Signs!

Neonborden zijn een opvallende manier om wat licht en leven toe te voegen aan elke kamer of ruimte. Ze zijn er in allerlei vormen, maten en kleuren, zodat je je bord kunt aanpassen aan je esthetiek. Of je nu iets leuks of functioneels zoekt, neonlichten kunnen de perfecte aanvulling zijn op je interieur. Hier lees je hoe je een neonbord in je huis kunt gebruiken 


neon sign

Verlicht je woonruimte 

Een neon sign is de perfecte manier om wat extra licht in je woonruimte te brengen. Je kunt ze boven de bank of aan de muur hangen als een accentstuk dat zowel helderheid als stijl toevoegt. Bovendien zijn ze er in allerlei kleuren, dus je vindt er zeker een die bij je bestaande kleurenpalet past. En omdat ze hun eigen lichtbron genereren, heb je geen extra stopcontacten of snoeren nodig 

 

Creëer een uitnodigende ingang 

Neonborden maken een geweldige eerste indruk voor bezoekers die je huis binnenkomen. Hang er een bij de ingang van je huis voor een warm welkom telkens als iemand door de deur stapt. Je kunt een vrolijke quote of zin kiezen zoals “Welcome Home” of “Let Love In” die de toon zet voor gasten nog voordat ze het huis binnenkomen. Het zal ook een uitnodigende sfeer scheppen als je na een lange dag thuiskomt! 

 

Laat je kamer knallen 

Op zoek naar iets leuks? Neonborden zijn geweldige conversatiestukken die persoonlijkheid en karakter toevoegen aan elke kamer in je huis. Kies uit speelse ontwerpen zoals flamingo’s, cactussen en palmbomen die elke ruimte direct een upgrade geven. Bovendien zien ze er zowel overdag als ’s nachts geweldig uit – schakel gewoon alle andere lichten in de kamer uit en zie ze schitteren!    

Voor welke sfeer je ook gaat – heldere, moderne, gezellige neonlichten zijn een geweldige manier om elke kamer in je huis met stijl en flair te personaliseren! Dus of je nu een woonruimte wilt verlichten of wat persoonlijkheid wilt toevoegen met speelse ontwerpen, er is geen betere manier dan neonreclame! Met eindeloos veel opties online of in winkels bij jou in de buurt, is er zeker een die perfect in jouw huis past! Dus ga je gang – verlicht je leven vandaag nog met een neonbord!