BBC kaprijke
Image default
Woning en Tuin

Wat is een SKG keurmerk?

SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelbouw, dit is een keurmerk voor sloten. Het is een onafhankelijke instantie die sloten controleert op kwaliteit en effectiviteit. Zo kenmerken ze sloten met sterren en kan je zo zien hoe goed een slot werkt. Bij één ster is een slot niet zo goed en bij drie sterren is het slot juist heel goed. Op deze manier kan je dan makkelijk zien hoe goed een slot is en waarvoor je hem kan gebruiken. Slotenmaker Nieuwegein kun je hier dan meer informatie over geven en je goed helpen met het zoeken van het juiste slot. Een SKG keurmerk slot van Slotenmaker Nieuwegein is vaak een stukke duurder dan een normaal slot, maar zorgt wel voor een goede beveiliging. Daarnaast zorgt Slotenmaker Nieuwegein er ook voor dat je garantie krijgt op je sloten. Zo kan je met een defect slot deze altijd laten maken of laten vervangen door de slotenmaker.

 

Kies de juiste slotenmaker

Ook is het van belang dat je de juiste slotenmaker vind voor jezelf. Zo kijk je eerst in je omgeving en kijk je of er een slotenmaker is. Als je bijvoorbeeld in Bergen op Zoom woont kan het zijn dat Slotenmaker Bergen op Zoom de beste keuze is voor jou. Echter moet je wel kijken naar een bepaald aantal zaken die van belang zijn. Slotenmaker Bergen op Zoom moet bijvoorbeeld wel erkend zijn met een PKVW keurmerk. Zo weet je zeker dat de Slotenmaker Bergen op Zoom niet malafide is en ervaren is op dit vakgebied. Daarnaast kan de slotenmaker je ook helpen met andere kleine dingen. Zo kan je de sleutels kwijtraken van je huis en kan je hierdoor niet meer binnen je huis komen. De slotenmaker kan dan nieuwe sleutels laten maken voor je deur of zelfs je slot vervangen. Daarnaast kan de slotenmaker ook een kluis openen mocht jij dit niet meer kunnen door bijvoorbeeld een defect slot.

 

Noodsituatie slotenmaker

Ook kan het zijn dat je een noodsituatie hebt en je snel een slotenmaker nodig hebt. Zo kan het zijn dat er net ingebroken is in je huis en je sloten kapot zijn. Je wilt natuurlijk niet dat er nog een keer ingebroken wordt in je huis en moet je ervoor zorgen dat je nieuwe sloten krijgt. Het is dan handig om een slotenmaker te bellen die direct naar je toe kan komen. Zo kan de slotenmaker tijdelijke sloten op je deuren zetten. Naar een tijdje kan je ervoor zorgen dat je echt goede sloten erop kan zetten met bijvoorbeeld het SKG keurmerk. Je kan er dan zelfs aan denken om een meerpuntssluiting slot te kopen die ervoor zorgt dat je deur op meerdere plekken wordt beveiligd.