BBC kaprijke
Image default
Banen en opleidingen

Zoek je job in IT?

LGA IT

System engineer

Roeselare

Vast contract,
Onbepaalde tijd
Voltijds

Op zoek naar een nieuwe functie als system engineer? klaar om een stap te zetwerk in een internationaal handelsbedrijf? hecht je belang aan zelfverzekerdheid? lees dan overigens.

Voor een grote internationale clixebnt, gesitueerd in roeselare, zijn we op zoek naar een geoefend system engineer, die zowel voor intern gewoonte als voor de klanten het it wegennet gedurende handen neemt. De clixebnt draait jaarlijks meer dan 200 geheel getal euro omzet met meer dan 500 medewerkers.

Takenpakket

Tezamen met je collega’s, zal je instaan voor het volledige it infrastructuur geestelijk, alsmede voor de klanten. Dit houdt in dat je de beheer van servers, virtualisatieprojecten, het uitrollen, vernieuwen en configureren van nieuwe en/of bestaande systemen voor jouw rekening zal nemen. Daarnaast sta je ook in voor ondersteuning aan de eindgebruikers ( collega’s/klanten ). Profiel

Je behaalde een bachelor oorkonde in een informatica plaats en hebt een veel jaar ( min 2 jaar ) relevante werkervaring. Ervaring in windows servers, firewalls, virtualisatie en netwerken zijn een must. Je functioneert zowel zelfstandig als in menigte goed, bent klantvriendelijk en gaat oplossingsgericht te werk. Aanbod

Je komt terecht in een internationaal nering waarbij je u volledig kan uitleven in een gevarieerde job met veel verantwoordelijkheid! Een aantrekkelijk jaarloon afhankelijk van jouw kennis en ervaring! Een bedrijfswagen met tankkaart om je in alle comfort te kunnen verplaatsen. om dagelijks te kunnen smullen van een lekkere lunch worden er maaltijdcheques van €7 voorzien. dankzij de groepsverzekering die je aangeboden wordt, kan je na bewezen instituten dubbel en dik profiteren van een rustig pensioen. om buitenshuis zorgen door het leven te kunnen gaan, wordt er ook een hospitalisatieverzekering aangeboden. ongeacht een gsm + jaarkaart, ontvang je ook een rekentuig hierbinnen het pakket. tenslotte kom je in een dynamisch team terecht waar een goede werksfeer hangt!

https://www.nieuwejobs.com/job/q/it.html