BBC kaprijke
Image default
Energie

Dit ervaren bedrijf staat klaar voor het situatieschema van uw elektriciteit

Bij een renovatie- of nieuwbouwproject is het belangrijk dat de elektriciteit correct wordt aangelegd. Om hiervoor te zorgen is het belangrijk om goed voorbereid te werk te gaan. Daar zijn een aantal elementen voor nodig. U wilt natuurlijk ook dat het gebouw brandveilig is. Wanneer uw project zich in de provincie Antwerpen bevindt, schakelt u het best Helfa uit Ekeren in voor het tekenen van een situatieschema van de elektriciteit. Zij hebben namelijk alle nodige kennis in huis om dit succesvol te volbrengen. Zo kunt u met zekerheid verder werken aan uw project wetende dat de elektrische kringloop en installatie door de ogen van een expert gecontroleerd worden.

De verschillende nodige documenten

Het situatieschema van de elektriciteit is niet het enige noodzakelijke document om een gebouw te verkrijgen dat volledig in orde is. Daarnaast is een ééndraadschema ook noodzakelijk. Maar wat is nu precies het verschil? Bij een ééndraadschema gaat het om een volledig schematische weergave van de kringloop in uw gebouw. Hierbij wordt gebruik gemaakt van universele symbolen, die iedere technisch en elektrisch geschoolde medewerker herkent. Bij het situatieschema worden deze installaties, leidingen en kabels van uw elektriciteit weergegeven op een plattegrond van het gebouw. Deze documenten zijn niet enkel wettelijk noodzakelijk, maar tevens bijzonder handig voor een elektricien wanneer er een herstel of onderhoud wordt uitgevoerd. Vertrouw daarom op Helfa uit Ekeren als specialist in heel de provincie Antwerpen en zorg dat het situatieschema en ééndraadschema van uw elektriciteit meteen in orde zijn. Zo verliest u hier niet onnodig tijd aan.

Contacteer de enthousiaste medewerkers

Bij uw bouwprojecten wilt u natuurlijk dat het gebouw meteen keuringsklaar is. Vertrouw hiervoor dan ook op specialisten in hun vakgebied. Helfa zorgt er graag voor dat uw constructie meteen correct verloopt en wettelijk verantwoord is. Neem daarom zeker contact met hen op bij uw eerstvolgende bouwproject.

https://www.helfa.be/