BBC kaprijke
Image default
Groothandel

Dier-, agro- en tuinbenodigdheden kopen in Mechelen

Spoelders is uw toeleveringsbedrijf en tuinwinkel voor de land- en tuinbouwsector. Of u nu op zoek bent naar een winkel nabij Mechelen, waar u tuinbenodigdheden kunt kopen of juist wil investeren in diverse producten. Dan bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. U kunt onder meer bij deze aanbieder terecht voor strooisels, veevoeder, tuinproducten en bakbenodigdheden van de allerbeste kwaliteit aanschaffen. Dat doet u eenvoudig in hun winkel. Als familiebedrijf hebben ze namelijk de passie voor het vak en technische ontwikkelingen gebruikt om u de beste producten te leveren. En dat met klantvriendelijkheid. Ontdek snel de mogelijkheden van dit bedrijf.

Een breed aanbod aan producten

In 1848 werd Spoelders opgericht. Sinds dien is het altijd een familiebedrijf gebleven in deze specifieke sector. Deze sector is de land- en tuinbouwsector. U kunt zelfs zeggen dat de ervaring van dit bedrijf vanzelf spreekt. Zij leveren dan ook verschillende hoofdactiviteiten. Zo biedt dit bedrijf onder meer hun eigen merk paardenvoeders aan, maar ook graanmengsels voor kippen. Deze produceren ze zelf. De op- en overslag van diverse granen en mais nemen ze op zich. Zo kan dit drogen. Ook bieden ze verschillende producten aan voor de verkoop. U kunt onder meer bij dit bedrijf nabij Mechelen tuinbenodigdheden kopen, maar ook granen, zaden en meer.

Advies van echte professionals

Dit bedrijf nabij Mechelen snapt dat het soms lastig is om een goede keuze te maken als u tuinbenodigdheden wilt gaan aanschaffen. Daarom staan de deskundige medewerkers van deze aanbieder voor u klaar. Dit geldt niet alleen als u de benodigdheden wilt kopen, maar ook alles met betrekking tot de diensten als toeleveringsbedrijf. U weet zeker dat u slaagt bij dit bedrijf. Ze hebben namelijk echt een breed gamma en producten van hoogwaardige kwaliteit. voor vragen of meer informatie kunt u contact met dit bedrijf opnemen door de contactgegevens op hun website raad te plegen of ga vooral even langs hun winkel in Hombeek.

https://www.spoelders.be/nl/home