BBC kaprijke
Image default
Huishoudelijk

Een grasmaaier die voor u maait

Wilt u graag een grasmaaier kopen die het werk allemaal voor u doet? De robotgrasmaaiers van tegenwoordig ontlasten u volledig! Als u zo’n robotgrasmaaier zoekt raden wij u graag de Robomow RK1000 aan. Dat is een robotgrasmaaier met tal van handige functies, waarvan u heel wat genot zult beleven. Zoekt u een leverancier waar u een robotmaaier kunt aanschaffen, en ook de installatie van uw maaier op uw gazon kunt laten uitvoeren? Dan raden wij u Alrobo zeker en vast aan. Zij zijn, als u het ons vraagt, dé leverancier van robotmaaiers in Vlaanderen. Ze staan u graag bij, door al uw vragen te beantwoorden en door u advies op maat te geven. Met hun ervaring en expertise kan het niet mislopen!

Een robot maait uw gazon gedetailleerd

De Robomow RK1000 is niet voor niets dé robot die uw gras maait die u best koopt. Het heeft de opties die u nodig hebt. Denk maar aan het zwevende maaivlak. Dat zorgt ervoor dat elke grasspriet even lang is, ongeacht het reliëf van de ondergrond. Verder is er ook de rand-maaifunctie. Die zorgt er op zijn beurt weer voor dat ook de randen van uw gazon goed gemaaid worden. Dit in tegenstelling tot sommige andere robotmaaiers! De robot bemest uw gazon ook door middel van de geïntegreerde mulching. Bovendien is deze robot uiterst stil: het is geen enkel probleem om hem ook op zondag te gebruiken!

De leverancier die dit allemaal mogelijk maakt

Uw gazon maaien, dat laat u doen door dé beste robotmaaier die vandaag beschikbaar is op de markt: de Robomow RK1000. En die koopt u best bij Alrobo, de specialisten in robotgrasmaaiers die u bijstaan van a tot z bij de aankoop van uw nieuwe grasmaaier. Ze geven graag een demonstratie van de robot en zijn kunnen. Ga er dus langs of maak een afspraak en laat ze uw leven vergemakkelijken!

https://www.alrobo.be/