BBC kaprijke
Image default
Woning en Tuin

Een haag van taxus kan je online volledig samenstellen

Om een volledige haag te zetten rondom je tuin, moet je voldoende planten voorhanden hebben. In een winkel kan het zijn dat er niet meteen de juiste voorraad is, daarom kan je haagplanten ook online kopen. Daar kan je meteen specifiëren hoeveel planten je nodig hebt, en zal het juiste aantal ook bij jou thuis geleverd worden. Een plant zoals taxus wordt speciaal gekweekt, wat een online bestelling veel logischer maakt. In een gespecialiseerde online winkel kunnen ze meteen voldoende planten beschikbaar stellen, terwijl een fysieke winkel meestal ook nog andere planten verkoopt en minder plaats heeft om voldoende taxus beschikbaar te stellen.

Online is de beste keuze

Er zijn nog tal van voordelen om je haagplanten online te kopen. Je kan er bijvoorbeeld op voorhand al zien welke haagplanten mooi zouden passen in jouw tuin en welke grootte haagplant ideaal zou zijn. Je wil natuurlijk niet voor een onaangename verrassing staan en zien dat de haagplant te groot of te klein is. Bij een online bestelling kan je snel nog even naar buiten lopen en meten wat de hoogte van bijvoorbeeld een taxus zou moeten zijn om een ideale haag te vormen voor jouw tuin. Bij Haagplantenshop bieden ze alle haagplanten die je online kan kopen in verschillende afmetingen aan. Zo weet je zeker dat je de juiste grootte van je plant vindt en je haag compleet naar jouw smaak zal zijn. Bovendien kan je ook meteen al foto’s zien hoe de haag er nu uitziet en hoe die er zal uitzien wanneer die eenmaal in volle bloei staat. Zo kan je perfect zien of de kleuren van de plant wel in jouw tuin zullen passen. Als jouw tuin heel donker groen is, zal een lichtgroene haag immers vloeken met de rest van je tuin en kan je beter opteren voor een andere haagplant.

Koop je haag online

Een online aankoop is ook altijd handig doordat het sowieso tot bij jou thuis geleverd wordt. Een hele haag in je auto proppen is immers geen gemakkelijke opdracht. Het neemt veel plaats in en dan moet je al een hele grote wagen hebben of een grote kar. Wanneer je de bestelling online plaatst, komt de winkel zelf langs met de planten en hoef jij je geen zorgen te maken over het transport.

https://haagplantenshop.be/product-category/taxus/