BBC kaprijke
Image default
Bedrijven

Laat uw kleren bedrukken met duurzame merken

Wilt u kleren in grote oplage laten bedrukken, en liefst op een milieuvriendelijke manier? Kies van voor een duurzame drukkerij, zoals ACP in Bornem. Hier maken ze gebruik van zeefdruk, transferdruk en 3D borduren om logo’s of dergelijke op kleding of gadgets te drukken. Heeft u een bedrijf waarvoor u werkkleding of andere kleren wilt laten bedrukken of heeft uw sportclub dringend nieuwe truitjes nodig? Schakel deze drukkerij dan in en laat uw kleding drukken op duurzaam textiel. We vertellen u graag meer over de merken waar ACP mee samenwerkt.

Een samenwerking met duurzame merken

Bij Stanley en Stella vindt u duurzame en ethische kleding. De missie van dit duurzame merk is al van in het begin om op een zo verantwoord mogelijke manier kleding te maken van hoge kwaliteit. Het gebruik van duurzaam textiel of biotextiel is voor dit merk dus ook van groot belang. Ook Neutral is één van de grote merken als het gaat over ecologische kleding. Ze zijn een eigenzinnige producent van kleding, gemaakt uit duurzaam en fairtrade textiel. Ze telen organisch katoen en maken gebruik van hernieuwbare energie. Ook betalen ze correcte prijzen aan hun telers en respecteren ze de arbeids- en mensenrechten op de werkvloer. Voor het merk Cottover is duurzaamheid eveneens van groot belang. Ze sporen hun katoenboeren aan om geen schadelijke pesticiden te gebruiken, waardoor het katoen volledig biologisch geteeld kan worden. Continental Clothing groep is een bedrijf waar verschillende duurzame merken onder vallen. Centraal bij alle merken staan de goede arbeidsomstandigheden en het gebruik van gerecyleerde en organische grondstoffen. Tot slot biedt ACP ook kleding aan van Pi-Ver, een eigen custom made productielijn, naast hun andere gelabelde kledingmerken.

Neem contact op met deze drukkerij

U hoort het al, als u kleren wilt laten bedrukken zit u goed bij ACP. Voor het bedrukken van werkkleren, sportkleding of gadgets op een duurzame manier kunt u steeds contact opnemen met deze duurzame drukkerij. Surf naar de website en ontdek alle mogelijkheden en leer meer over hun merken en werkzaamheden.