BBC kaprijke
Image default
Marketing

Hoe zorg je voor een constante stroom aan nieuwe klanten?

In dit artikel geven we je een paar handige tip en tricks meegeven om een constante stroom aan nieuwe klanten te genereren. Er zijn namelijk echt heel veel manieren om continu met jou bedrijf te groeien.

Het verschil tussen Online marketing, Offline marketing en acquireren

Er zijn vandaag de dag nog heel veel bedrijven die afhankelijk zijn van de mond tot mond reclame en alleen daar nieuwe klanten mee ontvangen. Daarbij ga ik niet zeggen dat dit geen goede reclame is, alleen is er veel meer mogelijk.

Online marketing

Kijk maar naar online marketing. Vandaag de dag is iedereen wel eens online te vinden op social media of op zoek in google. Je hebt vele strategieën en bij ieder bedrijf past er dan ook weer een andere strategie. Het is wijs om een online marketing bedrijf in te schakelen om de juiste strategie ‘passen bij jouw bedrijf’ te ontdekken en door te voeren.  

Offline marketing

Offline marketing kan je inzetten als je heel lokaal bent of juist als je een heel groot bedrijf bent. Het zorgt ervoor dat je gezien wordt en hoe vaker je gezien wordt hoe beter. Wel vind ik dat je offline marketing moet inzetten als toevoeging op je overige marketing kanalen aangezien je alleen met offline marketing niet gaat groeien. Dus zorg dat je buiten een mooie posten ook een zoekmachine marketing bureau inschakelt om lokaal ook goed gevonden te worden. Want als iemand je flyer of reclamebord ziet, er een behoefte ontstaat en vervolgens gaat zoeken in google en je staat er niet; dan kan je dus wel concluderen dat je reclame aan het maken bent voor je concullega. Neem een marketing bedrijf onder de arm; zij kunnen je een goed advies geven en doen dit voor meerdere bedrijven.

 Acquireren

Je kan natuurlijk ook altijd nog de stoute schoenen aantrekken en bedrijven ‘waar je wat voor kan betekenen’ bellen om eens kennis te maken. Dit is nog steeds een hele efficiënte manier en als je dit goed aan laat sluiten op je overige marketing dan kan het nog eens heel goed gaan aanslaan. Zorg dus wel dat als je gaat bellen dat je een website hebt die aansluit bij jouw bedrijf. Het je dit niet? Laat dan een WordPress website maken. Dit CMS is makkelijk zelf te beheren en heel google vriendelijk. Je website is het digitale visite kaartje waar heel veel bedrijven gelijk op gaan kijken en hieruit een keuze maken om wel of geen afspraak te maken.

http://allinone-media.nl/