BBC kaprijke
Image default
Vakantie

Glamping in Frankrijk

De Franse camping is al sinds jaar en dag dé bestemming voor de Nederlandse vakantieganger. Maar de Fransen rusten niet op hun lauweren. Ze zijn innovatief en herkennen een positieve ontwikkeling wanneer deze voorbij komt. Glamping in Frankrijk is eigenlijk al meteen razend populair geworden.

Geen wonder, want Frankrijk is perfect voor glamping. De prachtige natuur, met alle bossen, rotsen, rivieren en wijngaarden is de ideale omgeving om te genieten van het buitenleven. De romantische kastelen die her en der te vinden zijn maken de avontuurlijke beleving compleet.

Het is dan ook geen wonder dat je Frankrijk een aantal van de beste glamping accommodaties in Europa kunt vinden.

Enthousiast over Franse glampings

Bij glampings.com zijn we enorm enthousiast over de veelzijdigheid van het Franse aanbod aan glampings. We zien echter ook dat er enorme kwaliteitsverschillen bestaan tussen de aanbieders. Daarom hanteren we strenge selectiecriteria om te bepalen of een glamping op onze site wordt vermeld. Alleen het beste is goed genoeg, want je vakantie moet perfect zijn.

Welke glamping past bij jou?

Zelfs met onze strenge criteria is het keuzeaanbod aan glampings in Frankrijk enorm. Hoe kies je de juiste?

Het eerste om over na te denken is de keuze welke accommodatie bij jullie past. De safaritent is de perfecte uitvalsbasis. Als er veel trips en excursies op het programma staan, en je dus weinig bij de tent bent, is dit een goede keuze. Je hebt alles wat je nodig hebt, maar zonder franjes. De safaritent komt het dichtste bij de traditionele kampeertent (maar dan zonder de nadelen).

Willen jullie toch iets meer luxe? Dan kies je een lodge of tiny house. En als je echt iets aparts wilt, bijvoorbeeld voor de kinderen, dan kies je een boomhut, een oud wijnvat of een van de vele andere unieke accommodaties.

Heb je eenmaal besloten hoe luxe je accommodatie moet zijn? Dan wordt het tijd om te bepalen in welke regio jullie vakantie willen vieren.

Alle keuze op onze site

Nu de belangrijkste keuzes vooraf gemaakt zijn, kun je via www.glampings.com heel eenvoudig passende glampings selecteren. Dankzij de handige filters zie je alleen de glampings die bij jullie vakantievoorkeuren passen.

Neem de tijd om het aanbod te bekijken, liefst samen, zodat jullie de perfecte glamping kiezen. Keuze gemaakt? Dan is het boeken van de perfecte Franse Glamping slechts een kwestie van enkele muisklikken. Het kan haast niet makkelijker dan op www.glampings.com.

https://www.glampings.com/glampings/frankrijk