BBC kaprijke
Image default
Eten en drinken

IJs om je te verkoelen tijdens de zomer in Brasschaat

Organiseer je binnenkort een feest? Maar is er wel wat nood aan verkoeling op de dansvloer? Dan is het een origineel en leuk idee om een ijskar te huren voor op je feest bij Colors. Dit bedrijf in Brasschaat rijdt regelmatig in de omgeving rond om al hun lekkere ijs te bezorgen aan iedereen. Maar je kan ook hun ijskar huren om te staan op je feestje of evenement. Als jij fan bent van het lekkere ijs van dit bedrijf in Brasschaat, kan je dan al je vrienden en familie ook laten genieten van al dat lekkers.

Laat al je geliefden ook genieten van het heerlijke ijs

Ben je nog op zoek naar enkele leuke kraampjes om te huren voor op je evenement of feestje? Nodig dan de ijskar van Colros uit op je feest. Via colorsroomijs.eu kan je zien welke heerlijke ijssmaken ze te bieden hebben. Aan jou de keuze welke smaken je wil dat dit bedrijf verdeelt op je evenement. Bovendien kan jij hen ook vragen om andere zoetigheden te bieden. Want naast ijs verkoopt dit bedrijf in Brasschaat ook popcorn, pannenkoeken, wafels en slush. Als je dus meer variatie wil bieden, dan zijn dat ook opties die je zeker kan overwegen. Maak met de ijskar van dit bedrijf elk feestje, BBQ, of buurtbijeenkomst stukken leuker en lekkerder.

Nodig deze ijskar nodig op je evenement

Wil je deze ijskar graag uitnodigen op je feest, dan kan je best contact opnemen met dit bedrijf. Daar kan je meteen vertellen welke smaken ijs je het liefste hebt tijdens je feestje in Brasschaat of welke andere lekkernijen je wil dat ze bieden. Zij kijken dan naar de mogelijkheden en komen met hun ijskar tot bij jou. Zo kan zowel jij als al je vrienden, familie, collega’s en buurtbewoners van al dat lekkers genieten.